ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΔημητρίου για Κίρμ,Χριστοφή και ενίσχυση

Δημητρίου για Κίρμ,Χριστοφή και ενίσχυση

Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ομόνοια μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος τύπου του σωματείου Ανδρέας Δημητρίου.
Για τον τραυματισμό του Κιρμ…

«Δυστυχώς έτσι είναι τα δεδομένα. Ο Κιρμ τραυματίστηκε στην προπόνηση, ένα χτύπημα στην φάση και μετά τις ιατρικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι είναι σοβαρό το πρόβλημα στο γόνατο. Θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου έναν μήνα σύμφωνα πάντοτε με τις εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ. Κάθε απώλεια είναι σημαντική ειδικά τώρα που υπάρχουν πολλά και μαζεμένα παιχνίδια και μπαίνουμε στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου. Αυτά είναι στο ποδόσφαιρο και επομένως θα ζήσουμε με αυτό θα προχωρήσουμε με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές»
Για τον Χριστοφή…
«Θα είναι ένα πολύ ευχάριστο νέο αν ακούσουμε ότι ο Χριστοφή θα επιστρέψει. Δεν μπορούμε να κάνουμε εκτιμήσεις, περιμένουμε τα αποτελέσματα  της αξιολόγησης που θα κάνει στο Μόναχο. 14-15 Ιανουαρίου θα ταξιδέψει και ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και ασφαλώς αν όλα είναι «ΟΚ» θα είναι η καλύτερη μεταγραφή για την ομάδα. Το είπαμε εξ’ αρχής ότι δεν θα τον πιέσουμε για να επιστρέψει νωρίτερα. Από την αρχή είπαμε  ότι θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες του γιατρού».
Για τους νεοαποκτηθέντες…
«Ο Κασμί θα γίνει προσπάθεια να εγγραφεί έγκαιρα. Ήδη έχει αρχίσει προπονήσεις, είναι σε καλή κατάσταση και γίνεται προσπάθεια να εγγραφεί. Ο Καρλίτος έπαιξε κάποια λεπτά με την Αγία Νάπα. Εκτός θα είναι και ο Παναγιώτου, οι υπόλοιποι είναι καλά».
Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα..
«Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι στην πραγματική του διάσταση. Είναι ένα ντέρμπι και σαν ντέρμπι είναι παιχνίδι τριπλής παραλλαγής. Είναι δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας όμως πραγματικά πιστεύουμε στην ομάδα και στην δουλειά που γίνεται. Σοβαρά και πειθαρχημένα θα δουλέψουμε, θα αξιολογήσουμε τον αντίπαλο και να δουλέψουμε το πλάνο στο οποίο θα χτίσουμε για να νικήσουμε τον Απόλλωνα. Σεβόμαστε τον αντίπαλο όμως έχουμε την πίστη ότι μπορούμε να πάμε να κερδίσουμε»
Για την βελτίωση που παρουσιάζει η ομάδα…
«Είναι ευδιάκριτη η βελτίωση της ομάδας από παιχνίδι σε παιχνίδι και υπάρχει ικανοποίηση για το γεγονός αυτό. Η δουλειά που γίνεται αποδίδει καρπούς, υπάρχει βελτίωση στον χαρακτήρα που βγάζει η ομάδα, είναι ξεκάθαρη η αγωνιστική πειθαρχία, η συγκέντρωση, το πάθος, η αμυντική λειτουργία και το Σάββατο θα δοκιμαστεί εκ νέου η λειτουργία αυτή και θα είναι ένα δυνατό τεστ για να δούμε που βρισκόμαστε σε αυτό το κομμάτι. Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης».
Για το θέμα της ενίσχυσης…
«Η προσοχή στρέφεται στην απόκτηση αμυντικού μέσου και κεντρικού αμυντικού. Υπάρχουν κάποιες καλές περιπτώσεις και γίνεται προσπάθεια να κλείσουν το συντομότερο δυνατόν».
Θα αποχωρήσουν και άλλοι ποδοσφαιριστές…
«Θα πρέπει να προκύψει άλλη μια αποχώρηση από την στιγμή που θέλουμε ν αποκτήσουμε τέσσερις ποδοσφαιριστές».

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa