ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΔημητρίου: "Η προοπτική με Νταμπίζα και η δίψα για...

Δημητρίου: “Η προοπτική με Νταμπίζα και η δίψα για το ντέρμπι”

Μιλώντας στον Super Sport FM, o εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, αναφέρθηκε στη συμφωνία με τον Νίκο Νταμπίζα, αλλά και το ντέρμπι που ακολουθεί με το ΑΠΟΕΛ.  

Bet on Alfa

Για τη συμφωνία με το Νίκο Νταμπίζα…  

«Ο Νίκος Νταμπίζας ήρθε στην Κύπρο, είχε συναντήσεις με τη διοίκηση και τον προπονητή. Έχει υπάρξει καταρχήν συμφωνία και αναμένεται να ολοκληρωθεί και επίσημα το θέμα το επόμενο διάστημα».

Για τη σημασία που θα έχει για τον ίδιο, το γεγονός ότι θα έχει τον χρόνο να εργαστεί στον προγραμματισμό ενόψει της νέας περιόδου…  

«Το δ.σ. έχει κρίνει πως ο προγραμματισμός για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, θα έπρεπε να ξεκινήσει έγκαιρα, για να υπάρχει χρόνος να χτιστεί η ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το δ.σ. έχει προσμετρήσει όλους τους παράγοντες. Εδώ και αρκετό καιρό αναζητούσε τον τρόπο να καλύψει αυτή τη θέση με τις καλύτερες δυνατές προοπτικές και έτσι κατέληξε στον κ. Νταμπίζα. Είχε επαφές με τον προπονητή και τη διοίκηση και έχει υπάρξει συμφωνία».

Για τον αγώνα που ακολουθεί με το ΑΠΟΕΛ…  

«Ο στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Αναγνωρίζουμε το βαθμό δυσκολίας, πιστεύουμε όμως ότι έχουμε όλες τις δυνατότητες να πετύχουμε το στόχο μας. Με αυτή τη φιλοσοφία προετοιμάστηκε η ομάδα. Επικεντρωνόμαστε στο πως θα παρουσιαστούμε έτοιμοι από όλους τους τομείς για να διεκδικήσουμε και να υλοποιήσουμε το στόχο της νίκης».

Για το γεγονός ότι η ομάδας είναι σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα…  

«Ήδη έχουμε πέντε συνεχόμενες νίκες με αρκετά γκολ. Έχουμε σημειώσει 17 γκολ σε αυτά τα παιχνίδια. Η ομάδα δείχνει ότι βελτιώνεται. Υπάρχει δίψα και θέληση για τη νίκη. Το πιο σημαντικό είναι ότι υπάρχει η πίστη σε τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές και ότι αυτή αυτή τη φορά η ομάδα θα δείξει τις πραγματικές τις δυνατότητες».

Για τον τελευταίο αγώνα κόντρα στο ΑΠΟΕΛ, όπου η Ομόνοια δεν μπόρεσε να παρουσιάσει ένα θετικό πρόσωπο…

«Εκείνο το παιχνίδι μας είχε πληγώσει, κυρίως με τον τρόπο που χάσαμε. Όλοι νιώσαμε ότι η ομάδα δεν έδωσε αυτά που μπορούσε. Θέλουμε αυτή τη φορά να δείξουμε ότι η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες και στο τέλος να πάρουμε την ουσία. Ξέρουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν σε όλους τους τομείς και θα είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι».

Για το γεγονός ότι έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από την τελευταία νίκη της Ομόνοιας σε βάρος του ΑΠΟΕΛ…  

«Στις τάξεις των οπαδών μας και όλων μας υπάρχει αυτό το στοιχείο. Εί ναι κάτι που το έχουμε όλοι μέσα μας. Η ποδοσφαιρική ομάδα, όμως, είναι συγκεντρωμένη στο δικό της κομμάτι. Να ασχολείται μόνο με το επόμενο παιχνίδι, να εξελίσσεται και να προοδεύει. Είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι καθώς οι ομάδες αλλάζουν χρόνο με το χρόνο. Σίγουρα γνωρίζουν ότι η Ομόνοια έχει αρκετά χρόνια να νικήσει αυτό τον αντίπαλο».

Για τον Ασίς…

«Θα το δούμε τις επόμενες δύο προπονήσεις και θα παρθεί απόφαση. Όπως και να έχει, παίζουν οι πιο έτοιμοι ποδοσφαιριστές. Παίζουν αυτοί που βρίσκονται σε κατάσταση που μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα και οι έντεκα που θα μπουν έχουν τη δυνατότητα να φτάσουν στη νίκη».

Αν θα εξαντληθούν τα 2200 εισιτήρια της Ομόνοιας…  

«Πιστεύουμε ότι θα εξαντληθούν. Και σήμερα έχουν δικαίωμα αγοράς, μόνο οι κάτοχοι  εισιτηρίων διαρκείας. Από αύριο θα είναι ανοιχτή η προπώληση. Θα είναι ότι καλύτερο να έχουμε γεμάτη την κερκίδα που μας αναλογεί. Η ομάδα θα παίξει για τον κόσμο της. Και για αυτούς που είναι στο γήπεδο και για αυτούς που δεν θα είναι».

Αν έχει πρόσκληση ο Χαφέζ για συμμετοχή με την Εθνική της χώρας του, σε ένα διάστημα όπου θα υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ομόνοιας…  

«Δεν έχει έρθει επίσημη πρόκληση για τον Χαφέζ. Ούτε από άλλη Εθνική για άλλο ποδοσφαιριστή μας».

Για την κόντρα που εξακολουθεί να υπάρχει με τους οργανωμένους…

«Η ομάδα θέλει όλο τον κόσμο δίπλα της. Αγαπημένο και μονιασμένο».

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa