ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΔημητρίου: " Πονάμε όταν δεν θέτουμε στόχο το πρωτάθλημα"

Δημητρίου: ” Πονάμε όταν δεν θέτουμε στόχο το πρωτάθλημα”

Στο ραδιόφωνο του Άστρα 92.8 μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Αντρέας Δημητρίου, που αναφέρθηκε στην κατάσταση που υπάρχει στην Ομόνοια…

Bet on Alfa

  Ο εκπρόσωπος τύπου του τριφυλλιού ανέφερε:

“Δεν υπάρχει Ομονοιάτης που να μην έχει πονέσει. Πόσο πονάμε καθημερινά που βλέπουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται το σωματείο από πλευράς οικονομικής κατάστασης… Θα καταντήσουμε κουραστικοί και γραφικοί όμως η κατάσταση είναι τραγική. Τρα-γι-κή όσο αφορά το οικονομικό. Γίνονται απίστευτες προσπάθειες για να μπορεί η ομάδα να λειτουργεί και να διεκδικήσει τους στόχους της. Στόχοι που ασφαλώς δεν αρμόζουν στην ιστορία της όμως υπό τις συνθήκες αυτοί ήταν οι στόχοι που κρίθηκε από το ΔΣ ότι μπορεί να κυνηγήσει η ομάδα. Κάθε φορά που καθορίζουμε στόχο που δεν είναι το πρωτάθλημα, πονάμε μέσα μας όταν το λέμε. Αλλά θα πρέπει να πονέσουμε, να δούμε την αλήθεια για να μπορέσουμε να βγάλουμε την ομάδα από αυτή την θέση.

Ικανοί Ομόνοιάτες που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα υπάρχουν παντού. Δεν ισχυρίζεται κανείς ότι κατέχει το απόλυτο ή είναι ο πιο σοφός. Ικανοί Ομονοιάτες είναι όλοι οι Ομονοιάτες, ο καθένας έχει πράγματα να δώσει στην ομάδα. Απ’ εκεί και πέρα υπάρχει το ΔΣ που καθορίζει την πολιτική. Είτε συμφωνούμε, είτε διαφωνούμε, υπάρχει τρόπος να εκφραστούν αυτές οι απόψεις. Θα περιμένουμε την συνεδρία και θα τοποθετηθεί το σωματείο επίσημα γι’ αυτά τα περιστατικά”.

Αναδημοσίευση Kerkida.net

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa