ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΔιαφορά, δυναμική και αφεντικό!

Διαφορά, δυναμική και αφεντικό!

Το επισημάναμε πολλές φορές το τελευταίο διάστημα: Εύκολα παιχνίδια σ’ αυτή τη φάση του πρωταθλήματος δεν υπάρχουν, από τη στιγμή μάλιστα που όλες οι ομάδες (με εξαίρεση τη Νέα Σαλαμίνα) έχουν στόχους και εύλογους λόγους να τα δίνουν όλα για τη νίκη.

Όσο δύσκολα ήταν τα ματς που προηγήθηκαν, τόσο δύσκολο είναι κι αυτό που πλησιάζει με την Ανόρθωση. Η ομάδα της Αμμοχώστου έχει νέο προπονητή, με τον οποίο στα δυο ματς που ήταν στον πάγκο της πέτυχε μια νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας και εξήλθε ισόπαλη με τον Αποέλ.
Η αντίπαλός μας είναι στο -2 από την Ομόνοια και παίζει ίσως το τελευταίο της χαρτί για να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της τρίτης θέσης. Για να γίνει αυτό όμως, θα πρέπει να της το επιτρέψει η Ομόνοια. 

Τέτοια διάθεση δεν υπάρχει από τον Μιλόγεβιτς και τους ποδοσφαιριστές του που παρουσιάζονται αποφασισμένοι να κάνουν άλλο ένα βήμα προς τον στόχο. Γνωρίζουν πολύ καλά πως, με «διπλό» το Σάββατο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα ανοίξουν τη ψαλίδα από την Ανόρθωση στους πέντε βαθμούς. Την ίδια ώρα, ο Απόλλων θα αναμετράται με την ΑΕΚ στο Τσίρειο και με πιθανή απώλεια βαθμών θα μείνει κι αυτός πίσω.

Είναι ξεκάθαρο πως, με νίκη η Ομόνοια ξεφεύγει και παράλληλα αποκτά τεράστια δυναμική για να διατηρηθεί μέχρι τέλους στην τρίτη θέση. Θα γίνει το απόλυτο αφεντικό και αυτή θα κάνει. παιχνίδι. Είναι εξαιρετικής σημασίας το ματς στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Εύκολο δεν είναι, όμως με καλή μπάλα όπως την περασμένη βδομάδα η Ομόνοια μπορεί να προσθέσει άλλο ένα τρίποντο.

Ακόμη, ενδεχόμενη επιτυχία θα «φτιάξει» ακόμη περισσότερο την ομάδα και τον κόσμο ενόψει του επαναληπτικού με την ΑΕΚ. Μπορεί να είναι ένα άλλο παιχνίδι, σε άλλη διοργάνωση, όμως η ψυχολογία είναι σημαντικό «όπλο». Το ΓΣΠ θα γεμίσει και όλοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη για τη νίκη – πρόκριση στον τελικό.
Autoremarketing

Bet on Alfa