ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΔικαιούται να δοκιμάσει αύριο...

Δικαιούται να δοκιμάσει αύριο…

Η ομάδα μας αύριο στο Δασάκι καλείται να σφραγίσει το εισιτήριο για τους 8 του Κυπέλλου Κύπρου. Το σκορ του πρώτου αγώνα (2-0) στο ΓΣΠ σίγουρα είναι ένα καλό πλεονέκτημα, όμως χρειάζεται προσοχή καθώς ο αντίπαλος διανύει περίοδο ανάκαμψης και αύριο θα τα δώσει όλα για όλα.

Bet on Alfa

Ο προπονητής μας σαφώς και δεν εφησυχάζεται  με το σκορ του πρώτου αγώνα όμως το γεγονός ότι θα κατέχει η  ομάδα μας θέση οδηγού στο αυριανό ματς, του δίνει δικαίωμα και για κάποιους πειραματισμούς και δοκιμές. Ίσως να δούμε και τα 2 νέα αποκτήματα να αγωνίζονται αύριο.

Θεωρούμε δεδομένη την παρουσία Καρλίτος στο αρχικό σχήμα. O Κασμί ίσως πάρει χρόνο καθώς είναι μία χρυσή ευκαιρία να αρχίσει να εγκλιματίζεται με το σύνολο και να παίρνει αγωνιστικά λεπτά. Καλή ευκαιρία θα ήταν και για τον Όρσουλιτς όμως την Παρασκευή εγγράφεται στα αρχεία της ΚΟΠ και έτσι δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί αύριο.

Από την άλλη μπορεί να δοθεί χρόνος και σε άλλους παίκτες του υφιστάμενου ρόστερ ξεκουράζοντας κάποιους άλλους, ξεκινώντας από τον τερματοφύλακα μέχρι και την κορυφή της επίθεσης. Ο προπονητής μας έδειξε πως θέλει και μπορεί να αξιοποιήσει όλο το ρόστερ που έχει δίνοντας ευκαιρίες σε όλους και γι αυτό φαίνεται να χαίρει εκτίμησης από όλη την ομάδα.

Autoremarketing

Bet on Alfa