ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ«Διπλό» θα φέρει πανικό!

«Διπλό» θα φέρει πανικό!

Το αποτέλεσμα μετρά (ιδιαίτερα) σε τέτοια ματς. Η Ομόνοια, στο αυριανό πρώτο παιχνίδι με την Μπούντουτσνοστ, θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από τη νίκη. «Διπλό» στο Μαυροβούνιο θα σκορπίσει απέραντη χαρά στον κόσμο και θα αποτελέσει ισχυρό λόγο για μαζική παρουσία στον επαναληπτικό στο ΓΣΠ.

Bet on Alfa

Ο κόσμος θέλει κίνητρα και ενδεχόμενη εκτός έδρας επιτυχία, θα είναι τονωτική ένεση. Ένα γεμάτο ΓΣΠ θα είναι προς όφελος της ομάδας, που θα έχει τη στήριξη του κόσμου, για να σφραγίσει το εισιτήριο στην επόμενη φάση, αλλά θα επιφέρει και σημαντικό ποσό στο ταμείο του συλλόγου, που το έχει μεγάλη ανάγκη.

Ο Χάρης Κυριάκου, στις δηλώσεις του λίγο πριν η αποστολή αναχωρήσει για την Ποντγκόριτσα, φρόντισε να «φτιάξει» τον κόσμο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο κόσμος είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας σ’ αυτή την ομάδα. Καλώ τον κόσμο να δηλώσει μαζικά το παρών του στο ΓΣΠ την επόμενη Πέμπτη. Δεν υπάρχει άλλη ομάδα στον κόσμο που να έχει τέτοιο κόσμο». Με θετικό αποτέλεσμα την Πέμπτη, στον επαναληπτικό θα γίνει πανικός! Θα είναι ότι καλύτερο στη νέα προσπάθεια που γίνεται και όλοι θέλουν να είναι πετυχημένη, προς όφελος πάντα του συλλόγου και του ονόματος της Ομόνοιας.

Autoremarketing

Bet on Alfa