ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ«Διπλό», να φτιάξει δυναμική

«Διπλό», να φτιάξει δυναμική

Το τρία στα τρία θα ψάξει το απόγευμα (18:00) η Ομόνοια απέναντι στην ΑΕΚ, στο «Αρένα». Η πιο δύσκολη έως τώρα από στολή για την ομάδα του Μπεργκ, που παρουσιάζεται αποφασισμένη να ανταποκριθεί στο μέγιστο βαθμό και να φθάσει στο «διπλό». Με αυτό τον τρόπο θα φτιάξει δυναμική για τη συνέχεια.

Bet on Alfa

Η ομάδα έδειξε πως έχει τις δυνατότητες, το πείσμα και το μέταλλο του νικητή και σήμερα καλείται να παρουσιάσει τα στοιχεία εκείνα που συνοδεύουν τις μεγάλες ομάδες, αυτές που είναι έτοιμες να πρωταγωνιστήσουν. Στην Ομόνοια υπάρχει και η ποιότητα και η εμπειρία, ο Μπεργκ με το «καλημέρα» πέρασε τη σωστή νοοτροπία. Με συγκέντρωση και καθαρό μυαλό, σε συνδυασμό με την τακτική που θα εφαρμόσει ο Νορβηγός προπονητής, το «τριφύλλι» είναι σε θέση να φύγει με τη νίκη, σε μια έδρα που δεν την πέτυχε ποτέ έως τώρα.

Η στήριξη του κόσμου κρίνεται σημαντική. Μαζί ξεκίνησε αυτή η νέα προσπάθεια και μαζί θα πορευθούν μέχρι τέλους, για την υλοποίηση των στόχων. Τίποτα δεν κρίνεται σ’ ένα παιχνίδι που είναι μόλις για την 3η αγωνιστική, όμως θα είναι πολλά τα οφέλη εάν η Ομόνοια καταφέρει να κερδίσει. Θα είναι ένα τεράστιο μήνυμα για το τι μπορεί να πετύχει στην τρέχουσα σεζόν. Πόσο μάλλον όταν ακολουθούν εξίσου δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια. Πάμε Ομόνοια!

Autoremarketing

Bet on Alfa