ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΔραματική, αλλά σπουδαία νίκη για την ομάδα φούτσαλ επί...

Δραματική, αλλά σπουδαία νίκη για την ομάδα φούτσαλ επί της ΑΕΛ

Το χρονόμετρο πλησίαζε το 40ο λεπτό και ο Τάσος Σκαμπύλης πραγματοποίησε εξαιρετική απόκρουση κρατώντας την ομάδα μας όρθια. Στην συνέχεια της φάσης ο Πάολο Κόστα σκόραρε το πέμπτο και νικητήριο γκολ. Κάπως έτσι οι «πράσινοι» έφυγαν με το διπλό από τη Λεμεσό απέναντι στην ΑΕΛ, την οποία κέρδισαν με 4-5 και έφτασαν στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους, διατηρώντας το αήττητο τους και επτά συναπτά παιχνίδια. Χατ-τρικ πέτυχε ο Μανώλη, ενώ το άλλο γκολ ήρθε από τον Σέζαρ.
Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα του αγώνα για την ομάδα μας, καθώς μόλις στο 5’ ο Μανώλη άνοιξε το σκορ, προβάδισμα το οποίο κράτησε μέχρι 17’ όταν με αυτογκόλ του Ανδρέου ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι. Αυτό το σκορ κράτησε μόλις ένα λεπτό, καθώς ο Μανώλη με κοντινό πλασέ έβαλε ξανά την ΟΜΟΝΟΙΑ σε θέση οδηγού, ωστόσο οι δύο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα στο ισόπαλο 2-2, μιας και οι γηπεδούχοι σκόραραν και αυτοί στο 18’.
Αποφασισμένη μπήκε η ομάδα μας στο β’ ημίχρονο, είχε την υπεροχή η οποία μετουσιώθηκε στο τρίτο γκολ, με τον Μανώλη να πετυχαίνει χατ-τρικ, στο 23’. Οι «πράσινοι» διατήρησαν για αρκετή ώρα το προβάδισμα, το οποίο διεύρυναν στο 31’ με μακρινό σουτ του Σέζαρ και έδειχναν ότι κρατούσαν γερά τη νίκη. Κόντρα στη ροή του αγώνα, μέσα σε ένα δίλεπτο, στο 33’ και 34’, οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο γκολ και έφεραν ξανά το παιχνίδι στα ίσα.
Τα τελευταία λεπτά του αγώνα ήταν δραματικά και το παιχνίδι έμοιαζε με ρώσικη ρουλέτα, καθώς οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη μπροστά στις δύο εστίες. Ο Σκαμπύλης πραγματοποίησε μεγάλη απόκρουση στο 39’ και στην κόντρα επίθεση ο Πάολο Κόστα με διαγώνιο σουτ κεραυνό πέτυχε το 4-5 για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Στα τελευταία καθοριστικά δευτερόλεπτα, ο διεθνής τερματοφύλακας της ομάδας μας σταμάτησε για άλλη μία φορά τους γηπεδούχους, κρατώντας το πολύτιμο 4-5.
Autoremarketing

Bet on Alfa