ΑρχικήDaily NewsΔώστε σημασία στη νίκη που προηγήθηκε

Δώστε σημασία στη νίκη που προηγήθηκε

Η επιτυχία επί της Ανόρθωσης ήταν σημαντική, αφού με τους τρεις βαθμούς η Ομόνοια ανέβηκε στην τρίτη θέση ξεπερνώντας έστω και στην ισοβαθμία την αντίπαλό της, ενώ ξέφυγε του Απόλλωνα δυο βαθμούς. Δεν αναφερόμαστε στην απώλεια δυο βαθμών που είχε η ΑΕΚ, γιατί κακά τα ψέματα ο ρεαλιστικός στόχο της ομάδας μας είναι η τρίτη θέση.

Bet on Alfa

Καπάκι στο σπουδαίο τρίποντο και την πολύ καλή εμφάνιση έρχεται το ντέρμπι με τον Αποέλ. Άλλη μια δύσκολη αποστολή, με την πρόκληση να είναι ακόμη μεγαλύτερη. Η αίγλη μιας επιτυχίας απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο είναι διαφορετική, ξεχωριστή.

Επίσης, όπως διαμορφώθηκε το βαθμολογικό σκηνικό, για να έχει σημασία η νίκη της Ομόνοιας κόντρα στην Ανόρθωση, θα πρέπει να δώσει συνέχεια απέναντι στον Αποέλ. Αν μη τι άλλο να διατηρηθεί στην τρίτη θέση, με την προοπτική να ξεφύγει κιόλας.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει το ντέρμπι του Σαββάτου να αντιμετωπιστεί αναλόγως. Ναι, είναι ένας ματς διαφορετικό από τα άλλα όσο αφορά στο κίνητρο, όμως κι αυτό τρεις βαθμούς προσφέρει η νίκη. Η Ομόνοια πρέπει να παρουσιαστεί με αποφασιστικότητα και πάθος, όμως δεν θα πρέπει να την παρασύρει ο ενθουσιασμός.  

Η προετοιμασία που θα γίνει αυτές τις μέρες, όχι μόνο αγωνιστικά, είναι καλό να γίνει στα απαραίτητα πλαίσια. Να αντιληφθούν οι ποδοσφαιριστές τη σημασία του μας, ποιος θα βρεθεί απέναντί τους, όμως ως εκεί. Άλλωστε, δεν πάμε σε πόλεμο αλλά σ’ ένα ντέρμπι, το οποίο συνήθως το κερδίζει η ομάδα που το θέλει περισσότερο.

Και κάτι ακόμη: οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας το χρωστάνε στους εαυτούς τους και στον κόσμο τους. Στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Αποέλ, χάσαμε με κατεβασμένα τα χέρια. Ώρα, λοιπόν, να αποδείξει η Ομόνοια ότι είναι εδώ και έχει απαιτήσεις. Οι τέσσερις σερί νίκες της ομάδας μας και οι δέκα του Αποέλ, αποτελούν έξτρα κίνητρο για να δώσουμε συνέχεια στις δικές μας και να βάλουμε τέλος σ’ αυτές του αντιπάλου.

Autoremarketing

Bet on Alfa