ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΕθνική Futsal: Στις 6 Ιουλίου η κλήρωση του Main...

Εθνική Futsal: Στις 6 Ιουλίου η κλήρωση του Main Round

Μετά την εξασφάλιση της πρόκρισης στο main round του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Futsal, η Εθνική μας ομάδα θα μάθει τους επόμενους αντιπάλους της στην κλήρωση που θα γίνει στις 6 Ιουλίου 2022. 

Bet on Alfa

Στη φάση αυτή, θα συμμετάσχουν 36 ομάδες που θα χωριστούν σε 12 ομίλους των 3 ομάδων. Η κάθε ομάδα θα αγωνιστει σε τέσσερις αγώνες, δύο εντός και δύο εκτος έδρας.  Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων θα καθοριστούν μετά την κλήρωση, όμως θα πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι τις 8 Μαρτίου 2023. 

Η πρώτη ομάδα από κάθε όμιλο και οι τέσσερις καλύτερες δεύτερες ομάδες, θα προκριθούν στον Elite Round.

Οι υπόλοιπες οκτώ ομάδες που θα τερματίσουν στη δεύτερη θέση, θα αγωνιστούν σε play-offs σε διπλούς αγώνες εντός και εκτός έδρας και οι τέσσερις νικήτριες θα προκριθούν επίσης στον Elite Round. Τα play-offs θα διεξαχθούν από τις 10 μέχρι τις 19 Απριλίου 2023. 

Οι 20 ομάδες που θα προκριθούν στον Elite Round, θα χωριστούν σε πέντε ομίλους  των τεσσάρων ομάδων και οι ομάδες που θα πάρουν την πρώτη θέση στον όμιλο τους θα προκριθούν στην τελική φάση της διοργάνωσης. Οι τέσσερις καλύτερες δεύτερες ομάδες στους ομίλους του Elite Round, θα αγωνιστούν σε play-offs για να προκριθούν άλλες δύο ομάδες στην τελική φάση. 

Autoremarketing

Bet on Alfa