ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕλλαδίτης ο αντι-Σνόντι;;; Ο Θεός να μας ελεήσει!

Ελλαδίτης ο αντι-Σνόντι;;; Ο Θεός να μας ελεήσει!

Το ότι ο Άλαν Σνόντι είναι στο μάτι του κυκλώνα και πως το πιο πιθανόν θα αποτελέσει παρελθόν, είναι κάτι που παίζει εδώ και μέρες…

Bet on Alfa

Η άτυπη συνέλευση των προέδρων ουσιαστικά είναι και το δείγμα για το ποια στάση θέλουν να κρατήσουν τα σωματεία για το κεφάλαιο διαιτησία. Κάποιοι πρόεδροι σωματείων, εκπρόσωποι αυτών και αξιωματούχοι της ΚΟΠ που είναι εδώ και χρόνια κοντά και κινούν τα νήματα στο χώρο της διαιτησίας για χρόνια προκρίνουν, σύμφωνα με πληροφορίες, ως αντικαταστάτη του Σνόντι άτομο από Ελλάδα και με τις «ευλογίες» του Βασίλη Γκαγκάτση (φώτο).

Ο Γκαγκάτσης ήταν επί 4 χρόνια ο “άρχοντας” της ΕΠΟ, ο μέντορας του δικού μας “βασιλιά” της ΚΟΠ. Λειτουργούσε επ’ ακριβώς όπως και ο Κουτσοκούμνης. Όλοι είχαν σφοδρά παράπονα μαζί του όμως με το χοντρό παρασκήνιο, εκλεγόταν πάντα με τρελές πλειοψηφίες.

 Κάποιοι δηλαδή στην Κύπρο θεωρούν πως η Ελληνική διαιτησία της “παράγκας”, των ανακρίσεων και της βρωμιάς μπορεί να μας σώσει στην Κύπρο;;; Είναι για γέλια και για κλάματα. 

Αλλά ακόμη και προκατειλημμένους να μας πείτε, εξηγήστε μας πως θα μας σώσει Έλληνας αρχιδιαιτητής ενώ στην Ελλάδα είχαν για μεγάλο διάστημα 2014-2015 ξένο αρχιδιαιτητή τον Χιου Ντάλας και σήμερα και πάλι επιζητούν άλλο ξένο αρχιδιαιτητή  να αναλάβει την Επιτροπή Διαιτησίας στην Ελλάδα… Αυτό σημαίνει ότι είτε οι εκάστοτε Ελλαδίτες αρχιδιαιτητές ήταν αδύναμοι, είτε διεφθαρμένοι… Ότι και να ισχύει από τα δύο καταλήγουμε στον ίδιο παρονομαστή, πως δεν θα μπορέσουν να λύσουν ένα τόσο πολυδιάστατο πρόβλημα όπως αυτό της Κυπριακής διαιτησίας. 

Υ.Γ: Οι φωνές του Αποέλ για ριζικές αλλαγές  μπορεί και να καταλαγιάσουν ως δια μαγείας με πιθανή κάθοδο Ελλαδίτη αρχιδιαιτητή… Εδώ θα είμαστε και θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις

Χιου Ντάλας

Autoremarketing

Bet on Alfa