ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΕξαιρετικό διάβασμα, πολύ καλό στήσιμο, όμως....

Εξαιρετικό διάβασμα, πολύ καλό στήσιμο, όμως….

Πολλά γράφονται και πολλά λέγονται για τον Χένινγκ Μπέργκ. Ως επί το πλείστον ακραία σχόλια, είτε μηδενιστικά, είτε διθυραμβικά. Η αλήθεια για μας είναι στη μέση. Ο Νορβηγός προπονητής έκανε πολύ καλό κοουτσάρισμα και κυρίως στα μεγάλα παιχνίδια διατηρώντας την ομάδα αήττητη στα παιχνίδια αυτά, με το τέλος του πρώτου γύρου, κάτι που έχει να πετύχει χρόνια. Από την άλλη θα μπορούσε να έκανε καλύτερη διαχείριση σε κάποια παιχνίδια.

Bet on Alfa

Όσο αφορά τώρα το χθεσινό παιχνίδι, παρουσιάστηκε πολύ διαβασμένος, γνωρίζοντας όλα τα τα ατου του αντιπάλου και κατάφερε να τα “αφοπλίσει” σχεδόν στο 100%. Η αλλαγή στο σύστημα και η επιλογή Χούμποτσαν έδωσε στην ομάδα μια πάρα πολύ συμπαγή μεσοαμυντική γραμμή, ενώ παράλληλα στην επίθεση με τους γρήγορους Μαυρία, Μποτεάκ και Τιάγκο να δημιουργούν προβλήματα στην άμυνα του Αποελ.

Μέχρι εδώ παίρνει τα εύσημα. Εκεί που μας τα χάλασε ήταν ήταν στην διαχείριση των αλλαγών του και στο τελευταίο 20λεπτο. Με το Αποελ να μένει από δυνάμεις μετά το 70′ και με τους Μποτεάκ και Τιάγκο να ξεμένουν από δυνάμεις λόγω των πολλών τρεξιμάτων που είχαν, προχώρησε μόνο σε μια αλλαγή. Αυτή του Μποτεάκ με τον Κακουλλή.

Εκεί η ομάδα χρειαζόταν φρέσκα πόδια, ανάσες και επιλογές που θα δυσκόλευαν ακόμη περισσότερο τη ζωή του κουρασμένου αντιπάλου.

Ο Χένινγκ Μπέργκ όπως και ο κάθε προπονητής που είναι στον πάγκο της ομάδας πρέπει να στηρίζεται και μεις αυτό θα κάνουμε, όμως εκεί που χρειάζεται να ασκήσουμε κριτική για να βελτιώσουμε τυχών αδυναμίες θα το πράττουμε, πάντα καλοπροαιρερα με γνώμονα το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa