ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕπέστρεψε στην Εθνική Ισπανίας ο Λουίς Ενρίκε

Επέστρεψε στην Εθνική Ισπανίας ο Λουίς Ενρίκε

Η Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε την επιστροφή του Λουίς Ενρίκε στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας.

Bet on Alfa

Στον πάγκο της Εθνικής ομάδας της Ισπανίας επιστρέφει ο Λουίς Ενρίκε, όπως έκανε γνωστό το μεσημέρι της Τρίτης ο Πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας, Λουίς Ρουμπιάλες.

Μετά το χθεσινό 5-0 της Ισπανίας επί της Ρουμανίας, ο Ρόμπερτ Μορένο αποχαιρέτησε με συγκίνηση τους παίκτες της «Ρόχα» έχοντας μάθει πως η συνεργασία του με την Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έφτασε στο τέλος της.

Ο Μορένο είχε αντικαταστήσει στις 25 Μαρτίου πριν τον αγώνα της Ισπανίας στη Μάλτα τον Λουίς Ενρίκε λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε η κόρη του προπονητή της Εθνικής ομάδας.

Το καλοκαίρι έγινε γνωστό από την Ομοσπονδία ότι ο Μορένο θα συνεχίσει στο τιμόνι της Εθνικής, με τον Λουίς Ενρίκε να βιώνει το προσωπικό του δράμα.

Πλέον ο Λουίς Ενρίκε επιστρέφει έτσι στο τιμόνι της «Ρόχα» και θα είναι αυτός που θα την οδηγήσει στα τελικά του Euro 2020 το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λουίς Ενρίκε θα είναι αυτός που θα οδηγήσει την Εθνική Ισπανίας και στα επόμενα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με στόχο την πρόκριση στα τελικά του Κατάρ το 2022.

Πηγή:Gazzetta.gr

Autoremarketing

Bet on Alfa