ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕπίσημη ανακοίνωση για τραυματισμούς...

Επίσημη ανακοίνωση για τραυματισμούς…

Σε ανακοίνωση προέβηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκαθαρίζοντας το σκηνικό με τους τραυματίες

Bet on Alfa

Πιο κάτω παρουσιάζεται η κατάσταση με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, που βρίσκονται εκτός κανονικού προγράμματος προπόνησης:

Αντώνης Γιωργαλλίδης: Υπέστη εξάρθρωση μικρού δακτύλου κατά τη χθεσινή (28/02) προπόνηση. Εκτιμάται ότι θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο βδομάδες.

Δημήτρης Χριστοφή: Εξετάστηκε από Γάλλο γιατρό και θα ακολουθήσει για περίπου 5-6 βδομάδες ειδικό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει φυσιοθεραπεία, αποκατάσταση, ενδυνάμωση και φυσική κατάσταση. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο ποδοσφαιριστής θα επανέλθει κανονικά.

Νούνο Ασίς: Υποβάλλεται καθημερινά σε φυσιοθεραπεία. Η κατάστασή του θα αξιολογηθεί εντός της ερχόμενης βδομάδας.

Αντρέ Σκέμπρι: Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και θα ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς. Θα επαναξιολογηθεί η κατάστασή του προς το τέλος της βδομάδας.

Κριστοβάο Ράμος: Ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στον δικέφαλο. Υποβάλλεται σε φυσιοθεραπεία και θα αξιολογηθεί ξανά αύριο (01/03) η κατάστασή του.

Γκεόργκε Φλορέσκου: Ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και ανεβάζει ρυθμούς. Θα αξιολογηθεί αύριο (01/03) η κατάστασή του.

Ρενάτο Μαργκάσα: Ακολουθεί μέρος του κανονικού προγράμματος προπόνησης και σύντομα θα επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Φάνος Κατελάρης: Έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, μετά από τη συμμετοχή του σε παιχνίδι της U21. Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Autoremarketing

Bet on Alfa