ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕπιστρέφει ο "μάγος", ή θα δούμε κάποια έκπληξη;

Επιστρέφει ο “μάγος”, ή θα δούμε κάποια έκπληξη;

Λίγες ώρες πριν τον σημερινό αγώνα της ομάδας μας και τα σενάρια ενδεκάδας δίνουν και παίρνουν…

Bet on Alfa

Η απώλεια Μπεμπέ μπορεί να φέρει μεγάλες αλλαγές στο σχήμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σήμερα.

Ξεκινώντας από την αμυντική γραμμή θεωρούμε πως τίποτα δεν αλλάζει και την τετράδα θα αποτελέσουν Χαφέζ, Καρλίτος, Ρομαρίκ, Ρούνιε.

Στον άξονα σίγουροι θεωρούνται οι Μαργκάσα και Οικονομίδης και εκκρεμεί το “δεκάρι”. Ο Νούνο προπονήθηκε και εχθές φουλ και έχει ένα μικρό προβάδισμα μετά από πολύ καιρό να βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Από την άλλη , ο “μάγος” βρίσκεται στα 38 του και τυχόν υποτροπή του τραυματισμού του να φέρει πολύ δυσάρεστα αποτελέσματα και ίσως η σταδιακή αγωνιστική επάνοδος του να είναι η προτιμότερη οδός. Σε τέτοια περίπτωση παίζει και το όνομα Κασμί. Ο μικρός έχει ταλέντο και όρεξη, είναι η φυσική του θέση το δεκάρι και θεωρούμε πως στον πιο εύκολο σχετικά αγώνα τον μπαράζ μπορεί να βρεθεί στην ενδεκάδα και ανά πάσα στιγμή μπορεί να αντικατασταθεί από τον Ασίς. Πολύ πιο μικρές πιθανότητες αντικατάστασης στο δεκάρι συλλέγει ο Σκέμπρι ο οποίος δοκιμάστηκε άλλη μία φορά σε αυτό το ρόλο.

Στην επιθετική γραμμή θεωρούμε πως ο Κιρμ παίρνει θέση στο αριστερό άκρο και ο Σιέρινταν στην κορυφή. Στο δεξί άκρο και πάλι υπάρχει ερωτηματικό. Ο Μπαντιμπαγκά είναι τραυματίας και ο Ράμος δέχτηκε κόκκινη στο αιώνιο. Μεγάλες πιθανότητες για το δεξί άκρο της επίθεσης, συλλέγει ο Εζέ ο οποίος έπαιξε αρκετές φορές σε αυτή τη θέση. Υπάρχει και σενάριο που φέρνει τον Σκέμπρι στο αρχικό σχήμα στην κορυφή και έτσι ο Σιέρινταν θα πάρει θέση στο άκρο.

Όλα αυτά όμως είναι σενάρια. Ο Μιλόγεβιτς σίγουρα μελέτησε αρκετά και έχει τον τελευταίο λόγο για το ποιοι θα επιλεγούν.

Όποιοι και να είναι όμως, θα πρέπει να αγωνιστούν με πάθος για να φέρουν το ζητούμενο των 3ων βαθμών και να βάλουν τις βάσεις για ακόμη ένα νικηφόρο σερί που θα μας ανεβάσει ξανά στην τρίτη θέση.

Autoremarketing

Bet on Alfa