ΑρχικήDaily NewsΕπιτέλους, νίκη σε ντέρμπι!

Επιτέλους, νίκη σε ντέρμπι!

Χρειάστηκε να φθάσουμε στην 22η αγωνιστική για να πανηγυρίσει η Ομόνοια νίκη σε ντέρμπι! Μάλιστα, την πέτυχε επί της πρωτοπόρου ομάδας του πρωταθλήματος η οποία θεωρείται η πιο σταθερή σε απόδοση και η οποία έχει παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο.

Bet on Alfa

Η ΑΕΚ ήταν η μόνη ομάδα από την πρώτη πεντάδα που είχε κερδίσει την Ομόνοια. Της επικράτησε 2-1 στο ΓΣΖ, σ’ ένα ματς που η ομάδα μας προηγήθηκε. Η Ομόνοια, λοιπόν, ανταπέδωσε μάλιστα και με μεγαλύτερο σκορ.
Στα υπόλοιπα ματς με τις ομάδες που προπορεύονται, το «τριφύλλι» έμεινε στην ισοπαλία. Δυο φορές με την Ανόρθωση και άλλες τόσες με τον Απόλλωνα έμεινε στο 0-0, ενώ με τον Αποέλ εξήλθε ισόπαλη 2-2.

Ο τρόπος με τον οποίο πανηγυρίστηκαν τα γκολ και στο τέλος η επιτυχία, ήταν ενδεικτικός της «δίψας» των ποδοσφαιριστών για μια μεγάλη νίκη. Την ήθελαν πολύ, ενώ η ήττα στην Πάφο πλήγωσε τον εγωισμό τους.

Η επιτυχία επί της ΑΕΚ θα πρέπει να έχει και συνέχεια. Για την ομάδα μας ξεπροβάλλει άλλο ένα ντέρμπι απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο. Όλοι στην ομάδα γνωρίζουν τη σημασία της νίκης σ’ ένα τέτοιο ματς. Αν η Ομόνοια μπορέσει να «χτυπήσει» και τον Αποέλ, θα ανεβάσει αρκετά τις μετοχές της και θα ανέβει στη συνείδηση των οπαδών της και όχι μόνο.
Από σήμερα κιόλας η προσοχή πρέπει να είναι επικεντρωμένη στο ντέρμπι του Σαββάτου. Η Ομόνοια έχει δυνατότητες, έδειξε ότι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον κάθε αντίπαλο και έχει ένα ισχυρό όπλο που δεν έχει κανείς άλλος: τον κόσμο της! 

Autoremarketing

Bet on Alfa