ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕρέρα: «Άργησε η Γιουνάιτεντ, είχα ήδη αποφασίσει...»

Ερέρα: «Άργησε η Γιουνάιτεντ, είχα ήδη αποφασίσει…»

Ο Άντερ Ερέρα εξήγησε πως όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσισε να του μιλήσει ώστε να υπογράψει νέο συμβόλαιο, είχε πάρει ήδη την απόφασή του και ήθελε να παίξει για την Παρί Σεν Ζερμέν, της οποίας το πρότζεκτ τον είχε δελεάσει…

Bet on Alfa

Ο Ισπανός χαφ αποχώρησε από το Μάντσεστερ και τους «κόκκινους διαβόλους» με τις καλύτερες συνθήκες και ξέρει πως ο κόσμος της ομάδας θα συνεχίσει να τον στηρίζει και να τον έχει στην καρδιά του.

Στ’ αποδυτήρια του «Ολντ Τράφορντ» και του «Κάρινγκτον» ήταν από τους καλύτερους χαρακτήρες και πλέον, θα βρίσκεται στο Παρίσι όπου και μετακόμισε με ελεύθερη μεταγραφή.

Το συμβόλαιό του έληγε, στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άργησαν πολύ να του μιλήσουν και να του αναφέρουν πως θα ήθελαν να συνεχίσουν μαζί και όταν έγινε η κρούση, ήταν πολύ αργά…

«Ο Σόλσκιερ έκανε πολλά γιατί ήθελε να με κρατήσει, όμως η Γιουνάιτεντ άργησε πολύ. Είχα πάρει την απόφασή μου και ήθελα να παίξω στην Παρί Σεν Ζερμέν. Υπήρξα πραγματικά χαρούμενος στη Γιουνάιτεντ και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σύλλογο και τους οπαδούς για όλα όσα έζησα εκεί» είπε ο Άντερ Ερέρα στη «Marca».
Πηγή:Gazzetta.gr

Autoremarketing

Bet on Alfa