ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕργομετρικές με καρέ νεοφερμένων

Εργομετρικές με καρέ νεοφερμένων

Αύριο Δευτέρα αρχίζουν οι εργομετρικές εξετάσεις στην Ομόνοια και εκτός απροόπτου θα είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές, παλιοί και νέοι, παρόντες. Ο Κανού βρισκόταν στην Κύπρο με την οικογένειά του ολοκληρώνοντας την μετεγγραφή του στην Ομόνοια, ενώ τα ξημερώματα έφθασε ο Αραούχο για να ολοκληρώσει την μετεγγραφή περνώντας από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Επίσης, εντός της ημέρας φθάνει και πάλι ο Κάι, που αύριο θα υπογράψει στην παρουσία του εκπροσώπου του το συμβόλαιο με τον οποίο συμφώνησε με την Ομόνοια. Στην Κύπρο φθάνει και το πρώτο απόκτημα της ομάδας, ο Μαμαντού Καντέ, ποδοσφαιριστής που υπέγραψε πριν από ένα μήνα.

Bet on Alfa

Μαζί με τους παλιούς, θα περάσουν σταδιακά τις επόμενες μέρες από εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις και την επόμενη Δευτέρα, 3 Ιουλίου, θα αρχίσουν τις προπονήσεις.

Σταδιακά θα συμπληρώνεται το ρόστερ. Η εβδομάδα που θα εισέλθουμε από αύριο θα είναι σημαντική και οι ανακοινώσεις αναμένονται μαζεμένες. Άλλωστε, ο Πάμπος Χριστοδούλου έθεσε ως στόχο να έχει σε μεγάλο βαθμό συμπληρωμένο το ρόστερ στις 3 Ιουλίου που θα αρχίσουν οι προπονήσεις.
Κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών είναι προχωρημένες και άμεσα θα προκύψουν ανακοινώσεις. Για τον Ολλανδό τερματοφύλακα, Πιτ Φελτχούιζεν, υπάρχει επιμονή και υπομονή από το τεχνικό τιμ και σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι πολύ πιο εφικτό πλέον να υλοποιηθεί η μετεγγραφή. Είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει οριστικά αρχές της εβδομάδας. Επίσης, ο Χριστοδούλου αναμένει την οριστική απάντηση ποδοσφαιριστών και για άλλες θέσεις και αναλόγως θα κινηθεί.

Autoremarketing

Bet on Alfa