ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΕς αύριον τα σπουδαία

Ες αύριον τα σπουδαία

Ο Μιλόγεβιτς επιστρέφει εντός της ημέρας και το απόγευμα θα προπονήσει την ομάδα. Αν όχι απόψε, αύριο αναμένεται να έχει συνάντηση με τα μέλη του προγραμματισμού για τις κινήσεις ενίσχυσης που θα γίνουν.
Ες αύριον, λοιπόν, αναμένονται τα σπουδαία, με τον Σέρβο τεχνικό να κάνει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση (κάποιες έγιναν) για τους ποδοσφαιριστές που επιθυμεί να ενταχθούν στο ρόστερ της ομάδας.
Κεντρικός αμυντικός, δεξιός μπακ, ανασταλτικός μέσος και επιθετικός, είναι οι ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν, προσδοκώντας ότι θα συμβάλουν, σε συνδυασμό με τη δουλειά που θα γίνει το προσεχές διάστημα, στην βελτίωση της εικόνας της Ομόνοιας.
Πληροφορίες φέρουν την Ομόνοια να είναι σε επαφές με ανασταλτικό μέσο, ωστόσο τηρείται σιγή ιχθύος. Είναι ένα κεφάλαιο που φαίνεται να χειρίζεται ο προπονητής.
Παράλληλα με την προσπάθεια ενίσχυσης, ο Μιλόγεβιτς θα πρέπει να κάνει την εισήγησή του στη διοίκηση για τους ποδοσφαιριστές που επιθυμεί να αποχωρήσουν από το ρόστερ. Άλλωστε, μόνο έτσι θα ανοίξουν θέσεις για να εγγραφούν αυτοί που θα αποκτηθούν.
Ο Μεντί θεωρείται παρελθόν, απομένει να δουν την πόρτα της εξόδου άλλοι τρεις τουλάχιστον, εφόσον θα γίνουν και οι τέσσερις κινήσεις που δικαιούται μια ομάδα την προσεχής μετεγγραφική περίοδο.
Πάντως, πληροφορίες μας κάνουν λόγο πως η θέση των Γκουλόν και Λομπζιανίντζε είναι επισφαλής, ενώ και οι Καμπράλ και Εζέ είναι βασικοί υποψήφιοι προς αποχώρηση αφού δεν είχαν καθόλου συνεισφορά, ειδικά ο πρώτος.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa