ΑρχικήDaily NewsΕτοιμάζουν πρωτάθλημα με 16 ομάδες!

Ετοιμάζουν πρωτάθλημα με 16 ομάδες!

Αυτή είναι η απάντηση του δαιμόνιου Κωστάκη Κουτσοκούμνη στην καθολική αμφισβήτηση που δέχεται ο ίδιος προσωπικά αλλά και η ηγεσία της ΚΟΠ και τα όργανα της συνολικά. Μάλιστα η άποψη αυτή έχει ήδη κατατεθεί στο τραπέζι στην συνάντηση των μικρών και θα αποτελέσει την ραχοκοκαλιά της προεκλογικής εκστρατείας του νυν πρόεδρου για την επανεκλογή του.

Bet on Alfa

Τι σημαίνει αυτό; Προαγωγή 4 ομάδων από την δεύτερη κατηγορία στην πρώτη. Ήδη μαζί με το Παραλίμνι και την Πάφο, έχουν βάλει στο κόλπο τον Άρη και την Καρμιώτισσα.  Θυμηθείτε απλά την αντίδραση του νυν ΔΣ του Άρη στην αντίδραση του πρώην προέδρου του σωματείου κ. Χατζηκυριάκου στις καταγγελίες Παναγή για τον αγώνα Παραλίμνι-Άρη (με διαιτητή τον Βασίλη Δημητρίου).

Με τον τρόπο αυτό, ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, θα ελέγξει πλήρως τα του ποδοσφαίρου μας, με το οικονομικό (που απορρέει από τα τηλεοπτικά δικαιώματα) να αποτελεί το μεγάλο δέλεαρ για τους μικρούς.

Ενώ λοιπόν, φέτος, για πρώτη φορά, μετά από πολλά χρόνια, βλέπουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. με τους μικρούς να κάνουν ζημιά ή να δυσκολεύουν τους μεγάλους, βαδίζουμε ολοταχώς στο ένδοξο παρελθόν, με τους αδιάφορους αγώνες, τα στημένα, τους φακέλλους, που δόξασαν το Κυπριακό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. 

Είναι στα θέματα αυτά που αναμένουμε από την Διοίκηση του σωματείου να δράσει άμεσα. Σε συνεργασία με τα άλλα μεγάλα σωματεία, να σταματήσει τα όποια σχέδια αυτών που καπηλεύονται το ποδόσφαιρο μας, για τα δικά τους ιδιοτελή συμφέροντα. Και οι κινήσεις πρέπει να γίνουν τώρα, άμεσα και αποφασιστικά.

Για όσους, θεωρούν τα πιο πάνω απομακρυσμένο σενάριο, παραθέτουμε πιο κάτω τις δηλώσεις (στον Supersport) του μακροβιότερου προέδρου στο πρωτάθλημα μας. του προέδρου του Εθνικού Άχνας Κίκη Φιλίππου:

Για την προσπάθεια για να αλλαγή στον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος με τη συμμετοχή 16 ομάδων…  

«Μετά τη συνάντηση που είχαν κάποια σωματεία για τη λίγκα έγινε συνάντηση και από τα μικρομεσαία σωματεία. Κατατέθηκαν απόψεις για να μπει το ποδόσφαιρο σε μια νέα βάση για να δούμε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που θα επιτρέπει στις μικρομεσαίες ομάδες να κρατηθούν στη ζωή. Τέθηκε στο τραπέζι το θέμα με τη διεξαγωγή πρωταθλήματος με 16 ομάδες. Όταν θα παρθούν αποφάσεις θα πρέπει να ενημερωθεί η Ομοσπονδία και θα προχωρήσουμε με την ανακοίνωση».

Αν θεωρεί ότι θα έχουμε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με τη συμμετοχή 16 ομάδων…

«Αυτό το σύστημα που έχουμε τώρα (σσ. με 12 ομάδες), το είχαμε εισηγηθεί και είπαμε ότι θα ήταν δοκιμαστικό για τα επόμενα δύο χρόνια. Αυτό το σύστημα έχει πολλές αδυναμίες. Πρέπει να δούμε το νέο σύστημα και τα πλεονεκτήματα που θα έχει. Θα πρέπει να το μελετήσουμε και μετά να το παρουσιάσουμε».

Για το γεγονός ότι θα αυξηθούν οι αδιάφορες ομάδες…

«Και όταν υπήρχαν 14 ομάδες, υπήρχε ανταγωνισμός. Είναι θέμα άποψης. Θα πρέπει να πούμε ότι ακόμα δεν πάρθηκε απόφαση.

Autoremarketing

Bet on Alfa