ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΗ γνωστή μας 'Αστρα Γκιουρού, η άγνωστη Βοϊβοντίνα και...

Η γνωστή μας ‘Αστρα Γκιουρού, η άγνωστη Βοϊβοντίνα και η διακοπή!

Πολλά και ενδιαφέροντα έκρυβε η βραδιά των πρώτων αγώνων για τον 3ο προκριματικό του Europa League, καθώς εκτός από τις Κυπριακές ομάδες που αγωνίστηκαν την περασμένη Πέμπτη, συνέβησαν διάφορα ανά την Ευρώπη. Ξεχωρίζει, βέβαια, ο διασυρμός της Σαμπντόρια με 0-4 στην Ιταλία από τη Βοϊβοντίνα που ήδη τσέκαρε εισιτήριο για τα πλέι οφ της διοργάνωσης. 

Bet on Alfa

Στο μεταξύ, η Γουέστ Χαμ συνεχίζει να παίζει με τη «φωτιά», αφού μετά την περιπετειώδη πρόκρισή της στα πέναλτι από τον προηγούμενο γύρο, έφερε ισοπαλία 2-2 στην Αγγλία κόντρα στην Αστρα Τζιούρτζιου από τη Ρουμανία.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αναμέτρηση, Κουκέσι – Λέγκια Βαρσοβίας, διεκόπη στο 51′ έπειτα από το δεύτερο γκολ των Πολωνών (1-2), καθώς οι οπαδοί της αλβανικής ομάδας πέταξαν πέτρες στον αγωνιστικό χώρο τραυματίζοντας ποδοσφαιριστές των αντιπάλων. Η Λέγκια αναμένεται να κερδίσει το παιχνίδι άνευ αγώνα και πιθανότατα να μην γίνει η ρεβάνς.

Τις βάσεις για δύο ελληνικές προκρίσεις έβαλαν Ατρόμητος και ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό του Europa League. Οι Περιστεριώτες έπειτα από ένα μεστό παιχνίδι στη Στοκχόλμη κατάφεραν να νικήσουν με 3- 1 την ΑΪΚ και να ανατρέψουν τα δεδομένα του φαβορί και του αουτσάιντερ. 

Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ξεπεράσει τον… καύσωνα, το αριθμητικό ντεζαβαντάζ (αποβολή Βίτορ στο 2′), την κάκιστη διαιτησία εναντίον του και την αστοχία του σε πολλές ευκαιρίες και τελικά να νικήσει τη Σπαρτάκ Τρνάβα 1 -0 με γκολ του Λούκας στο 83′. 

Δείτε όλα τα αποτελέσματα:

apotelesmata

 

Autoremarketing

Bet on Alfa