ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ γύμνια του Κυπριακού κράτους σε όλο της το...

Η γύμνια του Κυπριακού κράτους σε όλο της το μεγαλείο

Εδώ και ένα μήνα ασχολούνται όλοι με το γηπεδικό θέμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Κανένας αθλητικογράφος δεν τόλμησε να ασχοληθεί με την ουσία του θέματος, και όλοι αναλώνονται αν ο Παπασταύρου τσακώθηκε με τον Ιωαννίδη του Γ.Σ.Π, ή αν ο αξιωματικός των Βάσεων αρνήθηκε να δώσει άδεια στην ΟΜΟΝΟΙΑ για παιχνίδια της στο Δασάκι.

Bet on Alfa

Η ουσία όμως κύριοι είναι άλλη: Στην Κύπρο υπάρχουν 3 1/2 γήπεδα για να καλύψουν τις ανάγκες σχεδόν 20 ομάδων. Γ.Σ.Π, ΑΕΚ Αρένα, Αντώνης Παπαδόπουλος και το μισό Δασάκι. Από εκεί και πέρα τρόγλες και γουμάδες.

Αυτό είναι που κατάφερε η ΟΜΟΝΟΙΑ. Να εκθέσει την γύμνια του Κυπριακού κράτους που δεν κατάφερε να υποστηρίξει το Κυπριακό ποδόσφαιρο και τον Κυπριακό αθλητισμό σε κανένα σημείο.

Η Κύπρος βρίσκεται στηv 15η θέση της κατάταξης της UEFA και η πρωταθλήτρια της δεν έχει γήπεδο να αγωνίζεται τη νέα σεζόν γιατί το κράτος “φρόντισε” να αφήσει τα γήπεδα του στο έλεος του θεού. Με πιο τρανό παράδειγμα το Μακάρειο που βρίσκεται σε κατάσταση έτοιμο για κατεδάφιση. Συγχαρητήρια κύριοι και εις ανώτερα!

Autoremarketing

Bet on Alfa