ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΗ δράση των αθλητικών τμημάτων του ΑΣΟΛ

Η δράση των αθλητικών τμημάτων του ΑΣΟΛ

Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτή την εβδομάδα (09/03 – 15/03) τα έξι από τα οκτώ αθλητικά τμήματα του ΑΣΟΛ.

Bet on Alfa

Η ομάδα ποδοσφαίρου κέρδισε εκτός έδρας την ΑΕΛ με 0-3 και διατηρήθηκε για ακόμη μία εβδομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας. Αυτή την αγωνιστική φιλοξενεί τον Απόλλωνα στη δεύτερη στροφή των πλέι οφ και στόχος είναι οι τρεις βαθμοί. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή στο ΓΣΠ και θα αρχίσει στις 18:00.

Η ομάδα φούτσαλ κέρδισε στο ντέρμπι την Ανόρθωση με 4-0 και μετά την ήττα του ΑΠΟΕΛ από την ΑΕΚ, ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας με έναν βαθμό διαφορά από τους «γαλαζοκίτρινους». Αυτή την εβδομάδα στο πρόγραμμα υπάρχει το «αιώνιο» ντέρμπι, το οποίο θα διεξαχθεί στο Λευκόθεο.

Η ομάδα καλαθόσφαιρας προέρχεται από εντός έδρας νίκη απέναντι στην ΑΕΛ με 76-65, που την ανέβασε στους 28 βαθμούς (παρέμεινε στην 7η θέση). Αυτή την εβδομάδα έχει διπλή υποχρέωση, καθώς την Τετάρτη αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΑΠΟΠ και ακολούθως την Κυριακή φιλοξενεί τον Κεραυνό.

Η ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών επανέρχεται στη δράση μετά τη διακοπή λόγω υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας. Αυτή την αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πύργο FC.

Το τμήμα Δρομέων της ομάδας μας συμμετείχε στον αγώνα θεσμό «Κλήρου Ατόβρυση 2020». Οι «πράσινοι» δρομείς έλαβαν μέρος στα 23 χιλιόμετρα, 12 χιλιόμετρα και στα 4 χιλιόμεtρα, με τον Νικόλα Γεωργίου να τερματίζει στη 2η θέση στα 4 χιλιόμετρα. Αυτή την Κυριακή οι δρομείς μας θα λάβουν μέρος στον Logicom Μαραθώνιο στην Πάφο.

Το τμήμα Ποδηλασίας συμμετείχε στον 3ο αγώνα Κυπέλλου Ορεινής Ποδηλασίας και παρά τις σημαντικές απουσίες οι αθλητές μας ανέβασαν την ΟΜΟΝΟΙΑ στο βάθρο σε όλες τις κατηγορίες που αγωνίστηκαν.

Η ομάδα πετόσφαιρας Γυναικών αντιμετωπίζει απόψε (10/03) εκτός έδρας ΘΟΪ Αυγόρου και στοχεύει στη δεύτερη νίκη της στη φετινή σεζόν.

Autoremarketing

Bet on Alfa