ΑρχικήDaily NewsΗ είδηση της ημέρας

Η είδηση της ημέρας

Η απάντηση του Α’ Αντιπροέδρου του σωματείου μας, στο ενδεχόμενο επιδίωξης της επανεκλογής του νυν Διοικητικού Συμβουλίου, στο περιθώριο της συνέντευξη Τύπου για παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2016-17, έκλεψε τις εντυπώσεις. Ήταν κάτι που οι πλείστοι, αν όχι όλοι, δεν περίμεναν, παρόλο που στο ψεσινό μας άρθρο, διατυπώσαμε ξεκάθαρα την θέση ότι θα πρέπει να περιμένουμε από τον πρόεδρο Σεραφείμ να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του. 

Bet on Alfa

«Μιλάτε για 3ετες πλάνο, πέρασαν σχεδόν 2χρόνια, να υποθέσουμε ότι το Δ.Σ. θα επιδιώξει επανεκλογή του για να υλοποιήσει αυτό το πλάνο;», ήταν η ερώτηση που τέθηκε προς τα μέλη του Δ.Σ. που ήταν στο πάνελ και απάντησε ο κ. Νεοφύτου. 

«Νομίζω πως ναι», είπε αρχικά, χαμογελώντας. «Εννοείται, νομίζω απάντησες μόνος σου», πρόσθεσε απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο που του έκανε την ερώτηση. 

Μπορούμε να πούμε ότι ο Α’ Αντιπρόεδρος του σωματείου ξάφνιασε με την απάντησή του, με την οποία έδειξε τις προθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου. Ήταν κάτι που σχολιάστηκε απ’ όλους όσοι ήταν παρόντες στη συνέντευξη Τύπου και προκάλεσε εντύπωση. Κανείς δεν περίμενε αυτή την απάντηση, ακόμη και το προσωπικό του σωματείου που ζει καθημερινά τα μέλη του Δ.Σ. και μέχρι τώρα δεν είχε εκφραστεί κανείς για τις προθέσεις του ενόψει της εκλογικής Γενικής Συνέλευσης.

Οι εκλογές του σωματείου θα πραγματοποιηθούν εντός Μαΐου. Δεν σημαίνει ότι θα επαναδιεκδικήσουν όλα τα μέλη του νυν Διοικητικού Συμβουλίου, όμως φαίνεται ξεκάθαρα πως κάποιοι (συμπεριλαμβανομένων των πρώην προέδρων) προτίθενται να επιδιώξουν παραμονή τους στα διοικητικά για να υλοποιήσουν το τριετές τους πλάνο.

Autoremarketing

Bet on Alfa