ΑρχικήDaily NewsΗ εμπειρία να φρενάρει τον ενθουσιασμό..

Η εμπειρία να φρενάρει τον ενθουσιασμό..

Η επιθετική φιλοσοφία της Γιαγκελόνια, έχει βάλει σε σκέψεις το τεχνικό τιμ της Ομόνοιας όσον αφορά στον τρόπο με τον οποίο θα την αντιμετωπίσει, ιδιαίτερα στο μεθαυριανό πρώτο ματς που είναι στην έδρα της και μπροστά στον κόσμο της. Οι Πολωνοί δεν έχουν την εμπειρία της Ομόνοιας στην Ευρώπη, όμως έχουν ενθουσιασμό τον οποίο θα πρέπει να τους τον κόψει με κάθε τρόπο.
Αποτελεί ερωτηματικό ποια είναι η σκέψη του Καϊάφα για τον τρόπο με τον οποίο θα παρουσιάσει την ομάδα του μεσοαμυντικά κυρίως. Επιβάλλεται και θα πρέπει να δώσει έμφαση στην αμυντική λειτουργία της ομάδας. Θα το κάνει με την ενδεκάδα που παρουσίασε στον επαναληπτικό με την Μπατούμι ή με κάποια νέα πρόσωπα; Αυτό αναμένεται να αποφασιστεί μέσα από τις δυο τελευταίες προπονήσεις στην Πολωνία. Κάτι θα έχει στο μυαλό του, απομένει να εφαρμοστεί σωστά και να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Bet on Alfa

Εφόσον αποδώσει ο τρόπος που θα παρουσιαστεί η Ομόνοια μεσοαμυντικά, χωρίς να σημαίνει ότι θα ταμπουρωθεί (θα είναι ότι χειρότερο), επιθετικά υπάρχουν οι λύσεις και οι ποδοσφαιριστές που έχουν τον τρόπο να κάνουν τη ζημιά. Ένα εκτός έδρας γκολ θα είναι ότι καλύτερο ενόψει επαναληπτικού.

Autoremarketing

Bet on Alfa