ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ εμπιστοσύνη στον Λάρκου και τα δεδομένα της καθυστέρησης

Η εμπιστοσύνη στον Λάρκου και τα δεδομένα της καθυστέρησης

Είναι λογικό (το είπαμε και θα το ξαναπούμε) όσο περνούν οι ημέρες και το ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει τόσα πολλά κενά, η ανησυχία του κόσμου να εντείνεται και η μουρμούρα να σκεπάζει την όποια αισιοδοξία.

Bet on Alfa

Ας πάρουμε όμως τα δεδομένα ένα προς ένα. Κατα αρχήν έχουμε εναν άνθρωπο στο πηδάλιο του προγραμματισμού ο οποίος είναι έμπειρος και γνωρίζει από πρώτο χέρι τι εστι ΟΜΟΝΟΙΑ και πως πρέπει να διαχειριστεί κάθε κατάσταση.Ο λόγος για το Νεόφυτο Λάρκου, ο οποίος μπορεί να πιστωθει την εμπιστοσύνη μας.

Από εκεί και πέρα είναι δεδομένο μια ομάδα που είναι στην ουσία καινούργια όταν πάει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας με τόσες πολλές ελλείψεις, είναι λογικό να δυσκολευτεί να βρει την χημεία της άμεσα και να κανει το μοντάρισμα που πρέπει για να είναι έτοιμη με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Από την άλλη αν θέλουμε να φέρουμε στην ομάδα ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να βοηθήσουν πραγματικά και όχι να είναι απλά εκεί για να γεμίζουν το ρόστερ, πρέπει να κάνουμε υπομονή. Να θυμήσουμε ότι ο πιο ποιοτικός παίκτης την περσινή μεταγραφική περίοδο,ο Τζορντι Γκομεθ, ήρθε λίγες ημερες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Κανένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής που είναι ελεύθερος, δεν βιάζεται να κλείσει ομάδα αυτή τη χρονική περίοδο χωρίς να ζυγίσει και να ξανά ζυγίσει τα δεδομένα που έχει μπροστά του.

Με αυτά λοιπόν τα κρατούμενα θα πρέπει να γίνει και η σούμα μας όταν με το καλό ολοκληρωθεί ο προγραμματισμός και ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Κι ελπίζουμε αυτή τη φορά το πρόσημο να είναι θετικό.

Autoremarketing

Bet on Alfa