ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΗ εξήγηση για τον Οικονομίδη

Η εξήγηση για τον Οικονομίδη

Το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος Οικονομίδης μένει στον πάγκο, κι αν αγωνιστεί αυτό γίνεται ως αλλαγή. Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει απορία (και όχι άδικα) στον κόσμο της ομάδας. Πώς γίνεται ένας ποδοσφαιριστής που ήταν βασικός και αναντικατάστατος από τη μια στιγμή στην άλλη να μένει στο πάγκο; Είναι το ερώτημα που απασχολεί τους φίλους της Ομόνοιας.

Bet on Alfa

Υπάρχει εξήγηση γιατί δεν είναι στην ενδεκάδα ο Οικονομίδης. Όπως πληροφορείται το omonoia24, ο διεθνής μέσος υποφέρει από τενοντίτιδα και δεν είναι σε θέση να βγάζει 90λεπτο, τουλάχιστον για κάποιο διάστημα.

Τα συνεχόμενα παιχνίδια, αφού από την περσινή σεζόν όταν βρέθηκε για πρώτη φορά στην ενδεκάδα, δεν ξαναβγήκε! Καταπονήθηκε και θέλει ξεκούραση και ειδική διαχείριση. Ο Οικονομίδης αν ήταν καλά θα ήταν και πάλι βασικός. Εφόσον ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί, αναμένεται να πάρει εκ νέου φανέλα βασικού.

Όσο αφορά στο συμβόλαιο του διεθνούς μέσου ποδοσφαιριστή, λήγει τον Μάιο 2017. Όμως πιθανόν οι δυο πλευρές να αρχίσουν να συζητούν το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους  για περαιτέρω περίοδο.

Πληροφορίες μας κάνουν λόγο πως έγινε ήδη μια κρούση στον Οικονομίδη και σύντομα ενδέχεται να προκύψουν εξελίξεις. Το συμβόλαιο του 25άχρονου ποδοσφαιριστή δεν είναι ψηλό, αναμένεται να του γίνει μια σχετική αύξηση και εκτός απροόπτου Ομόνοια και Οικονομίδης θα δώσουν τα χέρια για επέκταση της συνεργασίας τους.

Άλλωστε, η Ομόνοια έδωσε στον Οικονομίδη την ευκαιρία να παίξει σε μια μεγάλη ομάδα και να αναδειχθεί, κερδίζοντας και θέση στην Εθνική ομάδα. Παράλληλα ο ποδοσφαιριστής δικαίωσε τους πράσινους για την επιλογή τους, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις και συμβάλλοντας στην υλοποίηση των στόχων της ομάδας.

Autoremarketing

Bet on Alfa