ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΗ ετοιμότητα του Αντώνη

Η ετοιμότητα του Αντώνη

Πρόκειται για ένα σπουδαίο τερματοφύλακα, που στην τρέχουσα σεζόν είναι σχεδόν συνεχώς στον πάγκο αφού ο Παναγή αποτελεί το νέο αίμα, προωθήθηκε και άρπαξε την ευκαιρία. Ο Γιωργαλλίδης χαίρεται την ανέλιξη του νεαρού Παναγή, την ώρα που γνωρίζει πως στην Ομόνοια περνά καλά κι ας είναι δεύτερος τερματοφύλακας.

Χθες, ο Μιλόγεβιτς θέλησε να ρίξει τον Αντώνη κάτω από τα δοκάρια, δείχνοντας ότι του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη. Ο πολύπειρος διεθνής τερματοφύλακας δικαίωσε τον προπονητή του για την επιλογή του, δηλώνοντας παρών σε 2-3 δύσκολες στιγμές για την Ομόνοια. Κράτησε το μηδέν παθητικό, δείχνοντας ετοιμότητα.

Bet on Alfa

Το ευχάριστο για την Ομόνοια είναι ότι, έχει δυο σπουδαίους τερματοφύλακας. Ο ένας είναι στο ξεκίνημά του και το μέλλον του ανήκει και ο άλλος στη Δύση της καριέρας του αλλά πάντοτε ετοιμοπόλεμος. Ο Γιωργαλλίδης μπορούσε κάλλιστα να πάει σε μια άλλη ομάδα και να είναι βασικότατος, όμως προτίμησε να είναι στην Ομόνοια που του έδειξε απόλυτη εμπιστοσύνη και εκτίμηση, κι ας είναι στον πάγκο.
Η ετοιμότητα του Γιωργαλλίδη, αποτελεί και δείγμα της δουλειάς που γίνεται από τον προπονητή τερματοφυλάκων, Χριστόφορο Λοΐζου. Με την προπόνηση που γίνεται και τον επαγγελματισμό που χαρακτηρίζει τον ίδιο και τους τερματοφύλακές του, η εικόνα που βγάζουν είναι εξαιρετική.

Η Ομόνοια στον άσο έχει και παρόν και μέλλον. Διαθέτει τον πολύπειρο Γιωργαλλίδη και τους ταλαντούχους Παναγή και Μπρανέσκου. Αν καταφέρει να διατηρήσει τον Ρουμάνο αφού είναι με την μορφή δανεισμού από τη Γιουβέντους, τότε ο Νταμπίζας δεν θα έχει να σκέφτεται για επιλογή στον άσσο. 

Autoremarketing

Bet on Alfa