ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ καθυστέρηση και η υπομονή

Η καθυστέρηση και η υπομονή

Υπολείπονται 6-7 μετεγγραφές για να συμπληρωθεί το ρόστερ της Ομόνοιας, με κάποιες μάλιστα θέσεις να είναι κενές, να μην υπάρχει έστω και μια επιλογή. Αυτές είναι του αριστερού μπακ και του επιτελικού μέσου.

Bet on Alfa

Το γεγονός αυτό, η καθυστέρηση δηλαδή στην υλοποίηση κάποιων αναγκαίων μετεγγραφών προκαλεί μιαν ανησυχία. Από την άλλη, όμως, από πλευράς εταιρείας συστήνουν υπομονή. Κι αυτό καθώς, η πληροφόρηση είναι ότι ο Γκόμεθ επιδίωξε την προσθήκη ποιοτικών μετεγγραφών, ποδοσφαιριστών που κουβαλούν σπουδαίο βιογραφικό και δεν είναι το πιο εύκολο να τους πείσεις να έλθουν στην Κύπρο. Πόσο μάλλον σε μια ομάδα που δε θα παίξει στην Ευρώπη αλλά και ταλαιπωρείται τα τελευταία χρόνια.

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής εξαντλεί όλα τα χρονικά περιθώρια, προσδοκώντας ότι θα αποσπάσει την υπογραφή τους. Εάν όχι, τότε έχει έτοιμες εναλλακτικές λύσεις και δεν θα αρχίσει από το μηδέν, ώστε να χαθεί κι άλλος χρόνος.

Ο Γκόμεθ θα κινηθεί για δυο αριστερούς μπακ, δυο επιτελικούς μέσους, επιθετικό, δεξιό μπακ και στόπερ. Την ίδια ώρα, θα πρέπει άμεσα να ξεκαθαρίσει και το μέλλον του Μαργκάσα, που διατηρεί συμβόλαιο για άλλα δυο χρόνια. Επίσης, εάν θα διατηρηθεί στο ρόστερ ο Βύντρα, στον οποίο θα πρέπει να γίνει πρόταση αφού το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε. Οι δυο αυτές περιπτώσεις θα καθορίσουν και τον αριθμό των μετεγγραφών που θα γίνουν στη συνέχεια.

Autoremarketing

Bet on Alfa