ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ μεγάλη αντίδραση μειώνει τις πιθανότητες παραμονής

Η μεγάλη αντίδραση μειώνει τις πιθανότητες παραμονής

Από χθες νωρίς το απόγευμα που έγινε γνωστό ότι, ανατρέπονται τα δεδομένα και ενδέχεται να συνεχίσει στην Ομόνοια ο Ρενάτο Μαργκάσα, πήραν «φωτιά» τα social media. Η αντίδραση της μεγαλύτερης μάζας του κόσμου της Ομόνοιας τάχθηκε κατά μιας τέτοιας εξέλιξης. Λίγοι ήταν αυτοί που υποστήριξαν ότι θα πρέπει να συνεχίσει στην ομάδα ο 32χρονος μεσοαμυντικός. Κι αυτοί, υπογράμμιζαν πως, όπως δημιουργήθηκε η κατάσταση θα ήταν καλό για την ομάδα αλλά και για τον ίδιο να αποχωρήσει.

Bet on Alfa

Το θέμα δεν αποκλείεται να βγήκε όπως βγήκε προς τα έξω, για να διαπιστώσουν στην εταιρεία πως θα το αντιμετωπίσει ο κόσμος και αναλόγως να πράξουν. Γιατί, δεν γίνεται προς αρκετών ημερών ο Μαργκάσα να ενημερώνεται πως δεν είναι στο πλάνο του Γκόμεθ και ξαφνικά να διαρρέει πως, όλα είναι πιθανά και ότι η όποια απόφαση θα είναι καθαρά για αγωνιστικούς λόγους. Καλά, προηγουμένως για ποιον λόγο είχε ενημερωθεί ο Μαργκάσα ότι δεν υπολογίζεται;

Παρόλο που διαφάνηκε πως, ενδέχεται να γίνει η ανατροπή, κρίνουμε πως δύσκολα θα συνεχίσει στην Ομόνοια ο Πορτογάλος. Ιδιαίτερα μετά την έντονη αντίδραση που υπάρχει από τη μάζα του κόσμου της ομάδας. Γιατί, κακά τα ψέματα, θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στην εταιρεία αλλά και στην ομάδα.

Autoremarketing

Bet on Alfa