ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΗ μεγάλη βδομάδα του Τζιμη

Η μεγάλη βδομάδα του Τζιμη

Προ εβδομάδων λέχθηκε ότι ο Δημήτρης Χριστοφή είναι σε καλό δρόμο για επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους. Ο Τζίμης εδώ και καιρό ανεβάζει καθημερινά ρυθμό στις προπονήσεις και ανυπομονεί να αγωνιστεί ξανά με το τριφύλλι στο στήθος. Αν το θέλουμε όλοι μας μια φορά να δούμε τον Χριστοφή να αγωνίζεται, ο ίδιο το θέλει 100.

Ακόμη, ειπώθηκε πως, σύμφωνα με την πρόοδο του ποδοσφαιριστή, θα είναι σε θέση να επανέλθει στο ματς με την Ανόρθωση. Αυτό πλησιάζει, είναι το προσεχές Σάββατο, 16 Απριλίου.

Bet on Alfa

Θα είναι τελικά η μεγάλη βδομάδα του Χριστοφή; Θα μπορέσει να διεκδικήσει θέση στην αποστολή για το ματς στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»; Η απάντηση θα δοθεί εντός της εβδομάδας.

Σίγουρα η «δίψα» του 27χρονου άσου είναι μεγάλη, όπως και ανυπομονησία του κόσμου, όμως σε καμιά περίπτωση στην Ομόνοια δεν θα ρισκάρουν την παρουσία του. Άλλωστε, θα είναι έγκλημα να κληθεί να παίξει εφόσον δεν είναι έτοιμος και όλη αυτή προσπάθεια που έγινε το προηγούμενο διάστημα να πάει. περίπατο.

Εκφράζεται η πίστη πως, ο Τζίμης θα είναι σύντομα έτοιμος να βοηθήσει σε κάποια από τα εναπομείναντα παιχνίδια. Ευχή όλων είναι, η ομάδα να δηλώσει παρούσα στον τελικό και ο διεθνής άσος να κληθεί να βάλει κι αυτός το λιθαράκι του για κατάκτηση του τροπαίου. Θα είναι ότι καλύτερο για τον ίδιο, σε μια δύσκολη σεζόν.

Autoremarketing

Bet on Alfa