ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΗ ΟΜΟΝΟΙΑ μας καλεί για το αυτονόητο...

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μας καλεί για το αυτονόητο…

Στα πλαίσια της προσπάθειας που καταβάλλει το Σωματείο μας για σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα σε όλους όσους αποτελούν την οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αλλά και για επιτυχή κατάληξη στα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ, έχει προγραμματίσει διάφορες εκδηλώσεις μέχρι το τέλος του Μαρτίου.

Bet on Alfa

Για λεπτομέρειες σε σχέση με τις εκδηλώσεις πατήστε εδώ.

Νιώθουμε έντονα την ανάγκη σε αυτό το σημείο, ως site να κάνουμε το δικό μας κάλεσμα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενόψει κριτηρίων. Ο κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ έχει καθήκον να κάνει προσωπική υπόθεση τον οικονομικό αγώνα της ομάδας μας.

Από χτες, όπου το Σωματείο μας ανακοίνωσε κάποιες εκδηλώσεις που θα επιφέρουν έσοδα, βλέπουμε μία προσπάθεια από διάφορους “καλοθελητές” να τοποθετούνται με τρόπο που να προδικάζουν μη επιτυχή έκβαση της προσπάθειας αυτής καθώς επίσης πυροδοτούν με διάφορα περισσότερο το κλίμα, βασιζόμενοι πάνω στην απογοήτευση του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Το που αποσκοπούν αυτοί οι κύριοι είναι στην κρίση του κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ…  

Αυτή η προσπάθεια ενίσχυσης προβάλλεται λίγο πολύ ως μέθοδος “ττενέκκας” κάτι που μπορεί για πολλή κόσμο να λειτουργεί αρνητικά.

ΌΜΩΣ δεν είναι έτσι:

Η ΟΜΟΝΟΙΑ όπως και όλα τα σωματεία ζητά από τον κόσμο της το αυτονόητο. Αγορά από τώρα της θέσης μας στο γήπεδο για την επόμενη χρονιά. Δεν μπορεί η αγορά season ticket να θεωρηθεί απλή εισφορά καθώς το όφελος είναι και στις δύο πλευρές. Η διαφορά είναι πως αντί Ιούνιο η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται τον Μάρτιο αυτή την ενίσχυση. Για τον ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ που σε κάθε συγκυρία στέκεται στο πλευρό της ομάδας του, δεν πρέπει να υπάρχει δίλημμα.

Τα προϊόντα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ (νερό, μπύρα, κάρβουνα, energy drink, cola) καθώς και οι συναυλίες με τον Πλιάτσικα δεν μπορούν να θεωρούνται εισφορά αλλά αμοιβαίο όφελος. Μην μασάτε, άλλοι είναι που τρέχουν τώρα να κάνουν νερό…

Οι πολύ ψηλές εκπτώσεις επίσης στην Green Boutique  για αυτή την περίοδο είναι ευκαιρία για τον ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ να προμηθευτεί τα πολύ ποιοτικά προϊόντα ένδυσης σε πολύ πιο καλές τιμές από τις πραγματικές τους.

ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ λοιπόν να στηρίξουμε στο σύνολο της την προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας. Το να περάσουμε τα κριτήρια Μαρτίου είναι πέραν από κάθε διαφορά που μας χωρίζει.

Autoremarketing

Bet on Alfa