ΑρχικήDaily NewsΗ Πάφος, ο Τζίμης και τα ντέρμπι

Η Πάφος, ο Τζίμης και τα ντέρμπι

Μετά την αγχωτική αλλά πολύ σημαντική νίκη επί του Ερμή, το βλέμμα όλων στο «Ηλίας Πούλλος» έχει επικεντρωθεί στο ματς με την Πάφος FC που θα γίνει την Κυριακή στο Παφιακό (16:00). Εξίσου σημαντικό ματς στην προσπάθεια της Ομόνοιας για να διατηρηθεί στο καρέ και να είναι σε θέση να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στη συνέχεια.
Απέναντι της η ομάδας θα μας θα βρει ένα αντίπαλο που δίνει μάχη για αποφυγή του υποβιβασμού. Η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη, όμως για να επιτευχθεί ο στόχος θα πρέπει να αποδώσει η Ομόνοια βάσει των δυνατοτήτων της. Θα πρέπει να αφήσει πίσω την κακή εμφάνιση με τον Ερμή, να βελτιωθεί και να πάει αποφασισμένη για το τρίποντο.
Αναμένεται να βρει κλειστή άμυνα και θα πρέπει να αναζητήσει τους τρόπους με τους οποίους θα την «ανοίξει» για να φθάσει στο γκολ. Όσο πιο νωρίς γίνει τόσο το καλύτερο. Είναι πολύ σημαντικό σε τέτοια ματς το γρήγορο γκολ.
Παράλληλα, στο Παφιακό αναμένεται να σηματοδοτηθεί η επάνοδος του Δημήτρη Χριστοφή στους αγωνιστικούς χώρους. Ο Τζίμης είναι πανέτοιμος να πατήσει και πάλι χορτάρι. Εκτός απροόπτου ο διεθνής άσος θα αγωνιστεί ως αλλαγή. Με αυτό τον τρόπο θα «ζεσταθεί» ενόψει των ντέρμπι που θα ακολουθήσουν.
Η ομάδας μας βγάζοντας νικηφόρα το ματς στην Πάφο, θα πάει με φόρα, δυναμική και ενισχυμένη στα ντέρμπι με τη ΑΕΚ και τον Αποέλ. Ο Χριστοφή θα είναι έτοιμος ακόμη και για ενδεκάδα, ενώ ενδέχεται να  επανέλθει ο Κιρμ και σίγουρα ο Σκέμπρι που θα απουσιάσει την Κυριακή λόγω καρτών.
Είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών μας να πάμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις στα ντέρμπι, να τα χτυπήσουμε και τότε γιατί όχι οι βλέψεις να είναι μεγαλύτερες. Άλλωστε, υπάρχουν τα πλέι οφ και όλα είναι πιθανά. 

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa