ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ προοπτική ενός νέου σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων....

Η προοπτική ενός νέου σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων….

Ο αγώνα με την Πάφο αποτελεί παρελθόν. Πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ γυρίζει σελίδα και βλέπει μόνο το επόμενο παιχνίδι απέναντι στην Ανόρθωση, στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”.

Bet on Alfa

Σίγουρα απέχουμε πολλές ημέρες μέχρι τον  αγώνα και η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να προετοιμαστεί κατάλληλα, διαβάζοντας πρώτα και κύρια πολύ καλά τον αντίπαλο της έτσι ώστε να περιορίσει τα ατού του, και να χτυπήσει στις αδυναμίες του.

Ένα διπλό την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” θα δώσει την ευκαιρία στην ΟΜΟΝΟΙΑ να χτίσει ένα σερί νικών, αφού μετά την Ανόρθωση ακολουθεί να πιο βατό πρόγραμμα με αντίπαλους τον Ολυμπιακό (Γ.Σ.Π), Εθνικό Άχνας (Δασάκι), ΑΕΛ (Γ.ΣΠ) και ΕΝΠ (Παραλίμνι).

Αμέσως μετά ακολουθεί το “αιώνιο” ντέρμπι και σίγουρα αν η ΟΜΟΝΟΙΑ καταφέρει το πιο πάνω θα πάει με την καλύτερη ψυχολογία σε αυτό.

Βέβαια όλα αυτά είναι θεωρητικά αφού κανένας αντίπαλος στο φετινό πρωτάθλημα, δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Παρόλα αυτά θεωρούμε πως μια σοβαρή ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να τα καταφέρει. Αρχής γενομένης από τον αγώνα στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”.

Autoremarketing

Bet on Alfa