ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ πρώτη ήττα ήρθε από τη διαχείριση...

Η πρώτη ήττα ήρθε από τη διαχείριση…

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δέχθηκε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα, γεγονός που χρειάζεται ειδικής ανάλυσης καθώς προήλθε από ένα αντίπαλο που δεν μας έβαλε δύσκολα καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα  αν και είχε την κατοχή. Είναι ξεκάθαρο πως η ήττα ήταν απότοκο της διαχείρισης καθώς ακόμη και με την μέτρια παρουσία καταφέραμε και προηγηθήκαμε.

Bet on Alfa

Αν πάρουμε το παιχνίδι από την αρχή, η ενδεκάδα και ο σχηματισμός που παρέταξε ο Μπεργκ, έδωσαν την ευκαιρία στον αντίπαλο να κερδίσει το κέντρο και έτσι και την κατοχή. Η Πάφος παρατάχθηκε με 3 αμυντικούς και σε κανένα σημείο δεν μπορέσαμε να κάνουμε ρήγματα με το δυνατό όπλο που είχαμε  στα άλλα παιχνίδια που ήταν οι γρήγορες αντεπιθέσεις.

Ο Τιάγο χαραμίστηκε στο φτερό ενώ ο Μίκου δεν προσέφερε καθόλου βοήθειες. Επίσης ο Κούσουλος είχε αρνητική παρουσία με λάθος τρόπο άμυνας αλλά και υπερβολικά λάθη σε εύκολες μεταβιβάσεις.

Όμως ακόμη και έτσι η ΟΜΟΝΟΙΑ προηγήθηκε και εκεί ήταν και το κομβικό σημείο. Ενώ άμεσα δοκιμάσαμε να διευρύνουμε το σκορ εντούτοις η κακή αμυντική διάταξη έφερε την ισοφάριση μέσα σε 5 λεπτά. Αυτό δεν ήταν το χειρότερο όμως. Με το βάθος που έχει η ομάδα θεωρούμε πως ήταν εντελώς λάθος οι αλλαγές της ομάδας καθώς κυριολεκτικά κόπηκε το παιχνίδι μας στα δύο. Ένας ανέτοιμος Ορτέγα και ο Τζίμης ξεκομμένος μπροστά, την ίδια στιγμή που θα έπρεπε να ρισκάρει η ομάδα και να δυναμώσει το κέντρο της.

Autoremarketing

Bet on Alfa