ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ «πρώτη» με νέα δεδομένα

Η «πρώτη» με νέα δεδομένα

Η Ομόνοια εισήλθε διοικητικά σε μια νέα εποχή, μετά την απόφαση παραχώρησης της διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος σε εταιρεία από τα τέλη του περασμένου Μαΐου. Από σήμερα θα εισέλθει και αγωνιστικά στη νέα εποχή αφού η ομάδα θα αρχίσει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν.

Bet on Alfa

Το πρώτο ραντεβού δόθηκε για το απόγευμα στο «Ηλίας Πούλλος». Αφού πρώτα οι ποδοσφαιριστές γνωριστούν μεταξύ τους αφού θα υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα αλλά και με τον προπονητή τους, τον Χουάν Κάρλος Ολίβα, στις 18:30 θα βγουν στο γήπεδο για προπόνηση. Εκεί θα βρίσκονται και οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

Στο «τριφύλλι» προσδοκούν ότι, τα δύσκολα που πέρασε ο σύλλογος και η ομάδα τα προηγούμενα χρόνια δεν θα εμφανιστούν και πάλι, μετά την εμπλοκή του επενδυτή Σταύρου Παπασταύρου. Η νέα σεζόν, να είναι η απ’ αρχή για μια νέα πορεία αντάξια της ιστορίας και του ονόματος της Ομόνοιας.

Από τη σημερινή «πρώτη» θα απουσιάζουν οι Γκαφούρ και Ζίβετς. Οι υπόλοιποι νεοφερμένοι (Χριστοδούλου, Κούσουλος, Νικολάου, Λοέ, Ενρίκες, Γκρίνιτζ, Εντρένα, Μεχίας) θα είναι παρόντες. Πλέον, στην Ομόνοια αναμένουν στην Κύπρο και τους Αλμπίν και Μότα (μένει η ανακοίνωση), για ολοκλήρωση της μετεγγραφής τους.

Autoremarketing

Bet on Alfa