ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ συνέχεια και η συνέπεια περνά από το «Αρένα»

Η συνέχεια και η συνέπεια περνά από το «Αρένα»

Δύο στα δύο για την Ομόνοια στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Και πλέον ετοιμάζεται για να πάει στο «Αρένα», στην πρώτη φετινή έξοδό της από τη Λευκωσία από το ματς της πρεμιέρας με τη Δόξα, ήταν εκτός έδρας αλλά εντός της πρωτεύουσας. Πρώτη έξοδος, λοιπόν, με την Ομόνοια να αναμένεται να έχει δύσκολη αποστολή, απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί, έχει κερδίσει Κύπελλο, έπαιξε σε ομίλους τους Γιουρόπα Λιγκ, διατήρησε τον βασικό κορμό και άρχισε νωρίτερα την προετοιμασία.

Bet on Alfa

Στην Ομόνοια, όμως, επικρατεί πίστη και αποφασιστικότητα, που απορρέει από τις θετικές εμφανίσεις στα πρώτα δύο ματς, την ποιότητα, την εμπειρία αλλά και το βάθος που υπάρχει φέτος στην ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές θέλουν να δώσουν συνέχεια, να κάνουν άλλο ένα βήμα προς τα μπρος, στέλνοντας το μήνυμα πως είναι σε θέση να πρωταγωνιστήσουν και να υλοποιήσουν τους στόχους του συλλόγου.

Εφόσον δεν προκύψει οτιδήποτε απρόοπτο, οι διεθνείς επιστρέψουν όλοι υγιείς, η Ομόνοια θα πάει στο «Αρένα» κομπλέ για να «χτυπήσει» το ματς. Ο Μπεργκ έχει εικόνα του αντιπάλου και προετοιμάζει την ομάδα του, ώστε να χτυπήσει την ΑΕΚ στα αδύνατα σημεία της. Παράλληλα αναμένει από τους παίκτες του την καλύτερη δυνατή εμφάνιση, αγωνιστική πειθαρχία, συγκέντρωση και αποφασιστικότητα. Με αυτό τον τρόπο έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί σε επιτυχία.

Autoremarketing

Bet on Alfa