ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ τελική μορφή του ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ (Γράφημα)

Η τελική μορφή του ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ (Γράφημα)

Μετά την απόκτηση του 33χρόνου Σλοβάκου Κεντρικού αμυντικού Tomas Hubocan  ολοκληρώθηκε  κι επίσημα ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας μας.

Bet on Alfa

Πλέον στην ΟΜΟΝΟΙΑ μιλούμε για ένα   γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ κάτι που φαίρνει την ηρεμία και την προσήλωση στην σκληρή δουλειά και την προσπάθεια για διάκριση

Όπως μπορείτε να δείτε στο πιο πάνω γράφημα, για την θέση του τερματοφύλακα υπάρχουν τρείς πολύ σπουδαίες επιλογές. Αποκτήθηκαν ο Φράνσις Ουζόχο και ο νεαρός Χαράλαμπος Κυριακίδης, ενώ την ομάδα των τερματοφυλάκων πλαισιώνει ο “παλιός” Κωνσταντίνος Παναγή . Επίσης όταν χκι εφόσον χρειαστεί μπορεί να δώσει λύσεις και ο νεαρός Σάββας Νικολάου ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί στην U-19.

Στο δεξί άκρο της άμυνας υπάρχουν οι Χάρης Μαυρία και Ζοέλ Περέϊρα, ενώ στα αριστερά οι Γιαν Λέζιακς και Κρίστιαν Μανρίκε.

Στο κέντρο της άμυνας αποκτήθηκαν  ο Μίκαελ Λούφτνερ ο οποίος ήρθε ως δανεικός από την Κοπεγχάγη και ο Άνταμ Λανγκ, οι οποίοι μαζί με τον Γιάννη Κούσουλο και τον Tomas Hubocan που αποκτήθηκε χθες συμπληρώνουν την αμυντική τετράδα.

Για την θέση του ανασταλτικού μέσου υπάρχει η επιλογή του Φάνου Κατελάρη, καθώς επίσης και ο νεαρός Χαράλαμπος Χαραλάμπους. Αποκτήθηκε επίσης ακόμα ένας νεαρός, ο Νικόλας Παναγιώτου από την Ανόρθωση. Ως εξάρι μπορεί να αγωνιστεί και ο Γιάννης Κούσουλος και να δώσει λύσεις.

Στο χώρο του κέντρου, δηλαδή τα μηχανάκια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, υπάρχει η εγγυημένη λύση του Ζόρντι Γκόμεθ, ενώ έχει αποκτηθεί και ο Βιτόρ Γκόμεθ  Μπροστά από αυτούς και λίγο πίσω από τους επιθετικούς μπορούν να αγωνιστούν ο Μαρίνος Τζιωνής και ο Τιάγκο, ενώ υπάρχουν και οι λύσεις των νεαρών Ανδρόνικου Κακουλλή και Λοϊζού Λοϊζού. Η απόκτηση του Μίκαελ Ορτέγκα προσδίδει ακόμη περισσότερη ποιότητα και εμπειρία στον χώρο του κέντρου, ειδικά στο δημιουργικό κομμάτι.

Κλασσικό wingers στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι από δεξιά, ο Δημήτρης Χριστοφή ενώ μπορούν να βοηθήσουν σε αυτή την θέση και οι Μαρίνος Τζιωνής και Τιάγκο.

Από αριστερά μπορούν να αγωνιστούν τα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας, Χεν Εζρά και Έρικ Μποτεάκ.  Μάλιστα ο τελευταίος απέδειξε στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα ότι μπορεί να αγωνιστεί εξίσου καλά και δεξιά.

Όσον αφορά την επίθεση υπάρχουν οι λύσεις του Ματ Ντάρμπισαϊαρ και του Μίκου ο οποίος μπήκε στην ομάδα πριν τρείς εβδομάδες.

Autoremarketing

Bet on Alfa