ΑρχικήΗ ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝΗ υγεία όλων μας ο μοναδικός παράγοντας πάνω από...

Η υγεία όλων μας ο μοναδικός παράγοντας πάνω από την ΟΜΟΝΟΙΑ

Ανακοίνωση από τα οργανωμένα σύνολα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

Bet on Alfa

Ο μοναδικός παράγοντας που θα μπορούσε να μπει ως προτεραιότητα στη ζωή μας (προσωρινά βεβαίως) αντί της μεγάλης μας αγάπης Όμονοιας δυστυχώς είναι η υγεία όλων μας. Με την αδιαφορία, τις λάθος προτεραιότητες, την αλαζονεία, την λάθος πολιτική κατεύθυνση που μας οδηγεί η κυβέρνηση του κατεστημένου του ΔΗ.ΣΥ. δε μπορούμε να θέσουμε ΚΑΝΕΝΑ σε ρίσκο στη ζωή οποιουδήποτε.

Για να πάρουμε μια τέτοια απόφαση, προβληματιστήκαμε αρκετά, τα βάλαμε και με τον εαυτό μας αλλά δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Καλούμε τον μοναδικό πράσινο λαό να μην παρευρεθεί αύριο στο Ηλίας Πούλλος, ούτε τη Δευτέρα στο ΓΣΠ. Δε μπορεί να αναλάβει κανείς μας μια τέτοια ευθύνη ούτε για τον εαυτό του, ούτε για τους γύρω του και προπάντων για την ομάδα μας, παίκτες και τεχνική ηγεσία.

Αυτή τη στιγμή στην Κύπρο υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι μας που παλεύουν με την αρρώστια του κορονοϊού και πολύ περισσότερες χιλιάδες κόσμου που είναι στενές επαφές και ενδεχομένως να είναι θετικοί. Ας μη θέσουμε εν αγνοία μας, σε κίνδυνο τον οποιοδήποτε.

Τέλος στέλνουμε το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να σκεφτούν λογικά. Μας κλείνουν ξανά σπίτι γιατί δεν λογάριασαν κανένα μας. Πέραν του 1,5 χρόνο η πανδημία ταλανίζει όλον τον κόσμο και ακόμη ψαχνόμαστε, με κάποιους να εύχονται να μην τελειώσει ποτέ.

Επειδή όλα τα ανοίγετε και τα ξανακλείνετε. Δε μας είπατε ποιο είναι το πρόβλημα με τα γήπεδα. Πόσο δύσκολο είναι να ανοίξει το ΓΣΠ με μειωμένη προσέλευση;; Προφανώς για να μην τα ανοίγετε, συμφέρει και σε εσάς και στους γύρω σας. Από το κόμμα του κεφαλαίου, δεν περιμέναμε ούτε να σκεφτεί τον άνθρωπο, ούτε τον αθλητισμό.

ΒΑΛΤΕ ΜΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ
ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΑΧΑ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

ΣΥ.ΦΙ. Λευκωσίας – Green Fanatics
ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσού
ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας – Αμμοχώστου
ΣΥ.ΦΙ. Σολιάς
Όμιλος Γυναικών

☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️

omonoia #omonoia1948 #sifilefkwsias #greenfanatics #olaprasina #vasilissa #fromthepast #tothefuture #vamostrifillara #vamosomonoia #greens

Autoremarketing

Bet on Alfa