ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΘα επιχειρήσουν να καταργήσουν την διαβάθμιση την φετινή χρονιά!

Θα επιχειρήσουν να καταργήσουν την διαβάθμιση την φετινή χρονιά!

Αυτό είναι το Κυπριακό Ποδόσφαιρο του 2018! 5 ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος (20 Αυγούστου) έχει συγκλιθεί έκτακτη Γ.Σ της ΚΟΠ με στόχο να αλλάξει η προκύρηξη του φετινού πρωταθλήματος και να γίνουν καταστατικές αλλάγες με στόχο την αύξηση των ομάδων τα επόμενα χρόνια είτε σε 14 είτε σε 16..

Bet on Alfa

Σχετικό αίτημα έχουν καταθέσει οι ομάδες Άρης, Αλκή, Δόξα, Εθνικός, Σαλαμίνα, Ερμής, Πάφος και Ολυμπιακός, το οποίο στηρίζουν η ΑΕΚ, η Ανόρθωση, το ΑΠΟΕΛ και οι εκπρόσωποι της β’ κατηγορίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα πέσει πρόταση στο τραπέζι για να μην υπάρξει διαβάθμιση καμιάς ομάδας την φετινή χρονιά! Πράγμα που αν γίνει αποδεκτό τότε θα μιλάμε για μια από τις μεγαλύτερες λαμογιές που έχουν γίνει ποτέ στο Κυπριακό ποδόσφαιρο αφού σε ένα πρωτάθλημα που αγωνίζονται μόλις 12 ομάδες και οι 6 θα είναι εντελώς αδιάφορες από την 1η αγωνιστική, σκεφτείτε τι έχει να γίνει!

Καλούμε την ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΜΕΣΑ να τοποθετηθεί και να ξεκαθαρίσει την θέση της επί τούτου! Κάποιοι παίζουν με την νοημοσύνη μας κι εμείς δεν επιτρέπεται να παρακολουθούμε αμέτοχοι!

 

Autoremarketing

Bet on Alfa