ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΘα ισοδυναμεί με εκτόξευση

Θα ισοδυναμεί με εκτόξευση

10 από τους 12 διαθέσιμους βαθμούς σε 4 αγώνες είναι τεράστια επιτυχία για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Και αυτός πρέπει να είναι ο στόχος το ερχόμενο Σάββατο στο Γ.Σ.Π.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να παρουσιαστεί πανέτοιμη απέναντι στον Απόλλωνα, να μπει στο γήπεδο από την αρχή αποφασισμένη για το τρίποντο.

Μια  νίκη απέναντι σε μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια είναι πρωταγωνίστρια στο Κυπριακό ποδόσφαιρο θα ισοδυναμεί με εκτόξευση για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Για πολλούς και διάφορούς λόγους με πιο βασικό ότι η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση θα ανέβουν στα ύψη και θα είναι ένα τεράστιο όπλο για την συνέχεια.

Σίγουρα τίποτα δεν μπορεί να κριθεί μέσα σε 4 αγώνες, όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ αν καταφέρει να φύγει νικήτρια το ερχόμενο Σάββατο από αυτό το πολύ δύσκολο παιχνίδι, θα στείλει ξεκάθαρο και βροντερό μήνυμα ότι ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ.

Η αποστολή της ομάδας μας βέβαια δεν είναι καθόλου εύκολη. Ο Απόλλωνας διαθέτει ένα εξαιρετικά ποιοτικό ρόστερ με ποδοσφαιριστές που ανά πάσα στιγμή μπορούν να σου κάνουν την ζημιά. Κι εδώ είναι που έρχεται η σημασία οι ποδοσφαιριστές μας  να κατέβουν όσο πιο διαβασμένοι και προετοιμασμένοι γίνεται. Να περιορίσουν τα ατομικά λάθη που μας στοίχησαν στην Αρένα, και να τα δώσουν όλα για το τρίποντο!

Autoremarketing

Bet on Alfa