ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΘα σφίζει από ποιότητα στον πάγκο

Θα σφίζει από ποιότητα στον πάγκο

Εφόσον ο Κώστας Καϊάφας επιλέξει για το αρχικό σχήμα την ενδεκάδα που άρχισε στο φιλικό με τον Ερμή, εφαρμόζοντας το σύστημα 3-5-2, είναι ξεκάθαρο πως η ομάδα μας θα σφίζει από ποιότητα στον πάγκο.

Bet on Alfa

Αν υποθέσουμε, λοιπόν, ότι οι ένδεκα που θα αρχίσουν το ματς είναι οι εξής: Μορέιρα, Κυριάκου, Σερζίνιο, Σκαραμοτσίνο, Οικονομίδης, Ρόντρι, Γκριγκαλασβίλι, Ρούμπιο, Ράμος, Αλίπιο και Γκαρσία, στον πάγκο θα βρίσκονται επτά από τους οκτώ πιο κάτω: Λομπζιανίτζε, Δημητρίου, Ρουσιάς, Φυλακτού, Ασίς, Γιωργαλλίδης, Ποτέ, Ακουισταπάτσε.

Εύκολα κάποιος μπορεί να διαπιστώσει πως στον πάγκο, θα βρίσκονται ποδοσφαιριστές και με ποιότητα, αλλά και εμπειρία. Ανά πάσα στιγμή, με μια κίνηση, ο Καϊάφας θα μπορεί να δώσει αυτό που ίσως χρειάζεται η ομάδα. Η είσοδος στο παιχνίδι, είτε του Ασίς, είτε του Ποτέ, ακόμη και των Λομπζιανίτζε ή Ακουισταπάτσε, χωρίς να υπάρχει υποτίμηση στους υπόλοιπους νεαρούς, όχι μόνο είναι σε θέση να κάνουν την διαφορά, αλλά να αιφνιδιάσουν και τον αντίπαλο.

Είναι πολύ σημαντικό στοιχείο να έχεις στον πάγκο αξιόπιστες επιλογές, αφού δίνουν τη δυνατότητα στον προπονητή να αλλάξει κάποια πράγματα στο παιχνίδι, γνωρίζοντας πως αυτοί που θα κληθούν να αγωνιστούν κατά μεγάλο ποσοστό θα προσφέρουν.

Autoremarketing

Bet on Alfa