ΑρχικήΗ ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝΘΥΡΑ 9:"Όλοι κοντά στα κλειστά λοιπόν γιατί αυτά κρατούν...

ΘΥΡΑ 9:”Όλοι κοντά στα κλειστά λοιπόν γιατί αυτά κρατούν τα λάβαρα ψηλά”

Κάλεσμα για στήριξη του Καλαθοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κάνει η Θύρα 9 με ανακοίνωση της. Το οργανωμένο σύνολο του Σωματείου μας, το οποίο είναι και ο. χορηγός του τμήματος ανακοινώνει πως θα προσπαθήσει  να αυξήσει με την χορηγία έτσι ώστε να πληρωθούν οι παίχτες μας πριν τους τελικούς.

Bet on Alfa

Αναλυτικά

Μέσα σε όλες αυτές τις κατάμαυρες μέρες που περνούμε και σε όλο αυτό το παρασκήνιο πίσω από τις επερχόμενες εκλογές κάποιοι λεβέντες με νύχια και με δόντια προσπαθούν να κρατήσουν τα λάβαρα ψηλά. Τα λεβεντόπαιδα του μπάσκετ δείχνουν τον δρόμο. Με πενιχρό budget και μέσα σε αντίξοες συνθήκες, στην σκιά όλων αυτών των κωμικοτραγικών καταστάσεων είναι από χθες στους τελικούς πρωταθλήματος β΄ κατηγορίας.

Παίζοντας με ψυχή, παίζοντας για την φανέλα και τους τρελούς στην κερκίδα έδειξαν πως αξίζουν την παρουσία όλων μας στο γήπεδο. Για αυτό, στους τελικούς δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για ΚΑΝΕΝΑ να απουσιάζει. Ελάτε να τους αποθεώσουμε. Αξίζουν ένα γεμάτο γήπεδο.

Ανακοινώνουμε επίσης πως ως χορηγός του καλαθοσφαιρικού τμήματος θα προσπαθήσουμε να αυξήσουμε την χορηγία μας έτσι ώστε να πληρωθούν οι παίχτες μας πριν τους τελικούς.

Όλοι κοντά στα κλειστά λοιπόν γιατί αυτά κρατούν τα λάβαρα ψηλά. Γιατί αυτά ακόμα μας κάνουν περήφανους.

ΘΑ ‘ΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΟΝΤΑ Η ΘΥΡΑ 9

Autoremarketing

Bet on Alfa