ΑρχικήDaily NewsΚάθετος ο Νταμπίζας

Κάθετος ο Νταμπίζας


Δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του ο Νίκος Νταμπίζας και παρόλο που ήταν διαλλακτικός με την περίπτωση Αντρέ Σκέμπρι, δείχνοντας με την βελτιωμένη πρόταση ότι τον θέλει στην ομάδα, αυτή τη φορά θα είναι κάθετος.

Bet on Alfa

Από τη στιγμή που συμφωνήθηκε μεταξύ τους να επιστρέψει στις 21 Ιουνίου, ημέρα που θα βρίσκεται και η ομάδα στην Κύπρο ολοκληρώνοντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Αυστρία, αυτό αναμένει ο τεχνικός διευθυντής.


Η αλλαγή στάσης από τον Μαλτέζο, ζητώντας επάνοδό του στις 29 του μήνα, μια μέρα πριν το πρώτο ευρωπαϊκό ματς, βρίσκει κάθετα αντίθετο τον Νταμπίζα. Το διαβίβασε στον ποδοσφαιριστή και αναμένει τη θέση του. Μάλιστα, θα πρέπει να γνωρίζει σύντομα τι στάση που θα τηρήσει ο Σκέμπρι και αναλόγως να πράξει.
Αν ο 30χρονος επιθετικός επιμένει για επιστροφή στις 29 Ιουνίου, τότε ο Νταμπίζας είναι αποφασισμένος να του κλείσει την πόρτα και να κοιτάξει για ακόμη ένα ποδοσφαιριστή στην επίθεση.


Ο Ελλαδίτης έδειξε με το «καλημέρα» να είναι κύριος και ψυχρός επαγγελματίας. Δεν θα κάνει βήμα πίσω, όποιος κι αν είναι, όσο χρήσιμος κι αν θεωρείται για την ομάδα.
Την ίδια ώρα, ο εκπρόσωπος του Σκέμπρι, με το που έγινε γνωστό ότι επιθυμεί επιστροφή του τέλος του μήνα, διέδωσε πως για τον πελάτη του υπάρχει συμφέρουσα προσφορά από την Μποαβίστα. Θέλησε να βάλει πίεση στην Ομόνοια, αυτό είναι ξεκάθαρο, όμως στο σύλλογο της Λευκωσίας και ιδιαίτερα ο «Ντάμπι» δεν δείχνει διάθεση να τραβήξει και πολύ το θέμα. Θα κλείσει σύντομα, είτε θετικά είτε αρνητικά. 

Autoremarketing

Bet on Alfa