ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚάντε το για τον Λαό... Το δικαιούται!

Κάντε το για τον Λαό… Το δικαιούται!

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από τον πρώτο αγώνα των ημιτελικών του Κυπέλλου, της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κόντρα στην Άεκ…

Bet on Alfa

Το Κύπελλο ως θεσμός προσφέρει οικονομικά οφέλη, όμως δίνει ακόμη ένα επιπλέον Ευρωπαϊκό εισιτήριο στον Κυπελλούχο Κύπρου!

Είναι όμως και κάτι άλλο… 

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι το λαοφιλέστερο σωματείο στην Κύπρο. Μπορεί να ακούγεται γραφικό, όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί. Δεν της ταιριάζει καμία 3η 4η θέση στην βαθμολογία αλλά της ταιριάζει να πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο για τίτλο.

Το πιο μεγάλο κομμάτι αυτού του μεγαλείου που λέγεται ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ο άρρωστος Πράσινος Λαός. Ο Λαός όμως είναι πληγωμένος. Του λείπουν οι τίτλοι και οι πανηγυρισμοί. Σε μεγάλο βαθμό αυτή η αγάπη του κόσμου είναι που κρατάει και την πολύπαθη ομάδα μας ζωντανή σήμερα! Αυτός ο Λαός την προηγούμενη εβδομάδα συμπλήρωσε άλλη μια φορά το φάκελο κριτηρίων. Από το υστέρημά του ο κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ έδωσε ότι μπορούσε προκειμένου να μην έχει την παραμικρή επίπτωση η ομάδα που αγαπά!

Το γενικό συμπέρασμα είναι ότι ο Πράσινος Λαός έδειξε ΣΥΝΕΠΕΙΑ…

ΣΥΝΕΠΕΙΑ όμως δικαιούται να ζητά!

Πρέπει να γίνει κατανοητό από τους παίκτες ότι οφείλουν πολλά σε αυτό το ΛΑΟ! Το να έχουν συμβόλαιο και να πληρώνονται από την ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι προϊόν μεγάλων και παχουλών χορηγών ή μετόχων, αλλά αποτέλεσμα συνεισφοράς του κόσμου που και στις μαύρες σελίδες της ιστορίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ γεμίζει τα γήπεδα, αγοράζει διαρκείας, εξαντλεί τα προϊόντα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από την αγορά!

Η κατάκτηση του Κυπέλλου θεωρούμε πως είναι το καλύτερο ευχαριστώ στον ΛΑΟ για την προσπάθεια που κάνει! ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να έχει απαιτήσεις από την ομάδα. Περιμένουμε πως όποιοι παίκτες καλεστούν να αγωνιστούν στα παιχνίδια του Κυπέλλου, θα καταθέσουν ψυχή και αίμα στο γήπεδο. Και όπου μας βγάλει!

Ας γίνει η αρχή σήμερα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί σήμερα να πάρει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα κόντρα σε ένα αντίπαλο που δεν πρέπει να αποτελεί φόβητρο και από βδομάδας στο ΓΣΠ να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου.

Μαζί σας ο Λαός… 

Είναι βέβαιο πως ούτε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι μόνη στο ΓΣΖ. Ο 12ος παίκτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα κάνει το ΓΣΖ έδρα δίνοντας την ώθηση στους παίκτες για να φτάσουμε στην νίκη!

 Υ.Γ: Η φωτογραφία είναι στιγμιότυπο από την πρώτη κατάκτηση Κυπέλλου το 1965 κόντρα στον Απόλλωνα με 5-1 σκορ

Autoremarketing

Bet on Alfa