ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΚάρβερ: "Θα κάνουμε περήφανο αυτό τον κόσμο" (video)

Κάρβερ: “Θα κάνουμε περήφανο αυτό τον κόσμο” (video)

Οι δηλώσεις Κάρβερ μετά τον αποκλεισμό της Ομόνοιας από την Μπεϊτάρ. Ο Άγγλος προπονητής εμφανίστηκε ιδιαίτερα απογοητευμένος, Στάθηκε στο πρώτο ματς στο Ισραήλ, μίλησε για τον κόσμο αλλά και την συνέχεια…

Bet on Alfa

Αναλυτικά:

“Εάν μου έλεγε κάποιος ότι θα σκοράραμε τρία γκολ πριν το ματς θα ήμουν ευχαριστημένος. Δεν τα καταφέραμε, επιστρέψαμε στο σκορ όμως δεν τα καταφέραμε…”.

¨”Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον κόσμο για την παρουσία του. Στήριξε τους παίκτες σε όλο το 90λεπτο. Θα δουλέψουμε πάρα πολύ για να κάνουμε τον κόσμο περήφανο. Θέλω να δει ο κόσμος την προσπάθεια που κάνουμε. Θα είμαστε δυνατοί μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος”.

Πέρασε η καλύτερη ομάδα; 

“Δεν πέρασε η καλύτερη ομάδα. Κάναμε περισσσότερες ευκαιρίες, σκοράραμε τρία γκολ στην έδρα μας. Μας στοίχησε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία με τον Φλορέσκου προς το τέλος του αγώνα, θα μπορούσαμε να περάσουμε εμείς στο τέλος”.

Για την συνέχεια: 

“Υπάρχουν κάποια κενά στο ρόστερ. Τα θέματα αυτά τα χειρίζεται ο Νίκος Νταμπίζας,..”

“Παρακολούθησα ένα παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ρυθμός δεν ήταν τόσο καλός όσο ο σημερινός για το Γιουρόπα Λιγκ. Είμαι σίγουρος ότι μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι”.

Δείτε τις δηλώσεις του Κάρβερ στην δημοσιογραφική διάσκεψη των προπονητών:

[iframe id=”https://www.youtube.com/embed/s-UYMFLn5Zw”]

Autoremarketing

Bet on Alfa