ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΚάρβερ: "Σήμερα ήταν ένα μεγάλο βήμα. Είμαι απογοητευμένος"

Κάρβερ: “Σήμερα ήταν ένα μεγάλο βήμα. Είμαι απογοητευμένος”

Δείτε τι είπε ο Τζον Κάρβερ στην διάσκεψη τύπου μετά την ισοπαλία με τη Νέα Σαλαμίνα…

Bet on Alfa
 “Κάθομαι εδώ με κάποια παράξενα συναισθήματα γιατί είχαμε μια κουβέντα με τον αντίπαλο προπονητή και είπαμε για τις πολλές ευκαιρίες που είχαμε στο πρώτο μέρος με τις οποίες μπορούσαμε να κερδίσουμε 2-3 παιχνίδια αν σκοράραμε!

Αλλά πρεπει να δώσω μεγάλη πίστωση στον αντίπαλο γιατί από τότε που ήρθε αυτός ο άνθρωπος (σ.σ: εννοεί τον Βεργέτη) την οργάνωσε και μπορείς να δεις ότι υπάρχει πολλή πίστη στην ομάδα τους.

Για την ομάδα μου αυτό που μπορώ να πω είναι ότι σήμερα ήταν ένα μεγάλο βήμα. Είμαι απογοητευμένος με αποτέλεσμα αλλά βλέπω την πρόοδο που προσπαθούμε να κάνουμε. Νομίζω είχαμε 13-14 ευκαιρίες και αρκετή και καλή κατοχή. Τα πράγματα που προσπαθώ να περάσω στην ομάδα τα εφαρμόζουν οι παίκτες. Αν και είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, νομίζω έχουμε λαμπρό μέλλον μπροστά μας αν συνεχίσουμε να κάνουμε τι κάνουμε.

Γι’ αυτό είναι τόσο ενδιαφέρον αυτό το πρωτάθλημα… Μπορείς να κερδίσεις 2-1 ή 4-2 και να μην παίξεις καλά. Παίξαμε πολύ χειρότερα σε άλλα ματς απ’ ότι σήμερα και κερδίσαμε. Τι να πω για το γκολ του αντίπαλου… Ήταν ένα τέρμα παγκοσμίου κλάσης. Δεν νομίζω ότι ξανάβαλε τέτοιο γκολ και δεν νομίζω ότι θα ξαναβάλει”.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa