ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΚαι εσύ Λαέ... μην "μασάς" το παραμύθι τους!

Και εσύ Λαέ… μην “μασάς” το παραμύθι τους!

Δράττοντας της ευκαιρίας των δηλώσεων του Χριστόδουλου Χριστοδούλου στην Primetel ψες, θεωρούμε καθήκον μας σε αυτό το σημείο να τοποθετηθούμε για τα όσα ανέφερε…

Bet on Alfa

Είναι γεγονός πως υπήρξε αρκετή εσωστρέφεια  στις τάξεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ την τελευταία εβδομάδα!

Κάποιοι κύκλοι (θεωρούμε εχθρούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ) καλλιέργησαν λανθασμένα στο κόσμο της ομάδας την άποψη ότι ΔΣ και πάικτες έστησαν τους αγώνες με ΕΝΠ και ΑΕΛ με απώτερο σκοπό το οικονομικό όφελος ενόψει κριτηρίων. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους σε κάθε στέκι και παρέα ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ συζητείτο το πιο πάνω. Αυτοί λοιπόν που καλλιέργησαν αυτή την άποψη, προφανώς και δεν το έκαναν για να ωφελήσουν την  ΟΜΟΝΟΙΑ αλλά καθαρά για να δημιουργήσουν επιπλέον προβλήματα με σκοπό την περισσότερη αναταραχή στην ήδη τεταμένη κατάσταση.

Τι πέτυχαν λοιπόν όλοι αυτοί ;

Καταρχήν ευτυχώς δεν μας κόστισε βαθμολογικά η πιο πάνω άποψη.

Αυτό που “κέρδισαν” όμως, ήταν να μπει επιπλέον πίεση και άγχος στους παίκτες που ευτυχώς δεν κόστισε, αλλά επίσης στερήσαμε και έσοδα στην ομάδα, καθώς πολλοί είπαν γιατί να  πάω γήπεδο αφού είναι στημένο?  Αν είναι ποτέ δυνατόν…

Οι παίκτες χθες έδωσαν ένα γερό μάθημα προς όλους μας…

Απάντησαν με τον καλύτερο τρόπο στους ψιθύρους περί στημένων αγώνων. Η ομάδα μας έκανε το 3 στα 3 και είναι στην τετράδα του Πρωταθλήματος ενόψει μπαράζ. Μάλιστα αυτό έγινε ταυτόχρονα με μία πλειάδα απουσιών λόγω τραυματισμών που θα μπορούσε να λειτουργήσει τροχοπέδη στην αγωνιστική εικόνα. Και όμως δεν έγινε έτσι. Πείσμωσαν και κέρδισαν!

Κλείστε τα αυτιά σας στις σειρήνες…  

Το έχουμε πει και σε άλλα μας άρθρα, πως κάποιοι χαίρονται πολύ περισσότερο όταν καταστρέφεται η ΟΜΟΝΟΙΑ παρά όταν κερδίζει η δική τους ομάδα… Μπορεί να γινόμαστε γραφικοί όμως αν είναι δυνατόν να πιστεύουμε πως κάποιος μπορεί σήμερα στην ΟΜΟΝΟΙΑ με τα τόσα προβλήματα να δοκιμάσει να στήσει αγώνα. Επίσης όση κριτική και να κάνουμε, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο πότε εμείς οι ίδιοι εγκληματούμε κατά της ομάδας μας με τα λόγια και τις πράξεις μας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν δεν έχει κανέναν άλλο ανάγκη για την επιβίωση της εκτός από τον περήφανο Λαό της. Μέσω των εισιτηρίων διαρκείας, μέσω των προϊόντων της ομάδας, μέσω της παρουσίας μας στο γήπεδο μπορούμε να βοηθήσουμε και είναι αρκετό για να σώσουμε το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Σε αυτό το σημείο θέλουμε επίσης να τονίσουμε πως, πλανιούνται πλάνην οικτρά όσοι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ πιστεύουν πως με την αποκοπή οποιασδήποτε μορφής οικονομικής στήριξης, θα καταφέρουν να επιφέρουν την αλλαγή στο σωματείο. Αυτό που θα πετύχουμε αν δεν βοηθούμε την ομάδα από όπου μπορούμε είναι απλά να την διαλύσουμε. Ας βρούμε άλλα μέσα έκφρασης της διαφωνίας μας.

Autoremarketing

Bet on Alfa