ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΚαι κακή και άτυχη η ΟΜΟΝΟΙΑ...

Και κακή και άτυχη η ΟΜΟΝΟΙΑ…

Με το εις βάρος της 1-0 η ΟΜΟΝΟΙΑ θα υποδεχτεί στο ΓΣΠ την Μπειτάρ και θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια για την ανατροπή που θα φέρει την πρόκριση.

Bet on Alfa

Η εικόνα της ομάδας μας σήμερα ήταν μέτρια προς κακή. Οι γραμμές ήταν αποκομμένες και σε καμία γραμμή δεν δείξαμε καθαρό μυαλό. Πίσω στην άμυνα ο Παντελιάδης έκανε παιδαριώδη λάθη που στις πλείστες περιπτώσεις διορθώθηκαν από τον πολύ καλό σήμερα Όρσουλιτς. Στο κέντρο ο Φλορέσκου δεν τράβηξε αρκετά ενώ η αρχική τοποθέτηση Κλέιτον και Αγκάγιεφ δεν βοήθησαν καθόλου.

Παρόλα αυτά ακόμη και έτσι η ΟΜΟΝΟΙΑ βρήκε τις κλασσικές ευκαιρίες για να πετύχει το πολύτιμο εκτός έδρας γκολ, όμως φάνηκε πολύ άτυχη. Συγκεκριμένα 2 δοκάρια και ένα ακυρωθέν γκολ.

Μόλις στο 13′ είχαμε την πρώτη καλή φάση του αγώνα, η οποία ανήκε στην Ομόνοια και ήταν κλασική. Ο Σιέρινταν ελίχθηκε από δεξιά σαν εξτρέμ και έκανε την παράλληλη σέντρα με το δεξί, ο Ντάρμπισαϊρ που είδε την ενέργειά του έκανε κίνηση στο πρώτο δοκάρι και αφού ελευθερώθηκε από τον αντίπαλό του έκανε το πλασέ στην κίνηση, με την μπάλα να χτυπά στο αριστερό κάθετο δοκάρι και να φεύγει έξω.

Στο 31′, η Ομόνοια έφτιαξε την δεύτερη καλή της φάση, φτάνοντας στο γκολ το οποίος όμως ορθώς ακυρώθηκε. Μετά από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά, ο Σιέρινταν πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Ντάρμπισαϊρ από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίκτυα όμως ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στο 67′ η Ομόνοια είχε για δεύτερη φορά σήμερα… ραντεβού με την ατυχία. Αυτή την φορά από στημένη μπάλα, με τον Αγκάγιεφ να κερδίζει φάουλ σε καλό σημείο, τον Παντελιάδη να αναλαμβάνει την εκτέλεση με το αριστερό και να… σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

Ευχόμαστε πως στον επαναληπτικό θα κάνουμε το εύκολο γκολ και θα πάρουμε μια πολύ μεγάλη πρόκριση.

Autoremarketing

Bet on Alfa