ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΚαι τώρα ταξίδι στο Τσίρειο για την τρίτη θέση!...

Και τώρα ταξίδι στο Τσίρειο για την τρίτη θέση! (σενάρια)

Ο πρώτος ημιτελικός αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανήκει πλέον στο παρελθόν και μέχρι τις 20 Απριλίου που θα παιχτεί ο επαναληπτικός έχουμε καιρό να ασχοληθούμε με το Κύπελλο. 

Bet on Alfa

Σε μόλις 3 μέρες η ομάδα μας δίνει ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι στο οποίο παίζονται πολλά! Το ντέρμπι στο Τσίρειο κόντρα στον Απόλλωνα θα καθορίσει αρκετά σε σχέση με την τρίτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα!

Αυτή τη στιγμή ο Απόλλωνας βρίσκεται 2 βαθμούς πάνω από την ΟΜΟΝΟΙΑ ενώ η ομάδα μας ισοβαθμεί με την Ανόρθωση. Κατ ουδένα λόγο δεν μπορεί ο στόχος να είναι κάτι λιγότερο εκτός από την νίκη για το ντέρμπι του Σαββάτου κόντρα στον Απόλλωνα. Μία πιθανή νίκη θα μας φέρει με ένα βαθμό διαφορά στην τρίτη θέση. Στο σενάριο της ισοπαλίας τότε μπορεί είτε να παραμείνουμε στη 4η θέση με 2 βαθμούς διαφοράς από τον Απόλλωνα είτε ακόμη και στην 5η θέση εφόσον η Ανόρθωση κερδίσει το Αποέλ. Αυτό όμως δεν είναι και το χείριστο σενάριο καθώς με ήττα απομακρυνόμαστε 5 ολόκληρους βαθμούς από την τρίτη θέση και με το παραμικρό βαθμολογικό κέρδος της Ανόρθωσης θα βρεθούμε στην 5η θέση και εκεί η Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος θα φαντάζει Γολγοθάς.

Υπάρχει κόπωση σίγουρα, λόγω των συνεχόμενων αγώνων, όμως θα πρέπει οι παίκτες να υπερβάλουν εαυτό και να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ αγωνιστικά την νίκη. Ένα σωστό rotation παράλληλα θα είναι πολύ βοηθητικό.

Autoremarketing

Bet on Alfa